📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
co on tylko 4 lewe zęby myje ?
Jak odnieść sukces? 1. Bądź krewnym Adama Małysza. 2. Pozuj na debila który jedyne co potrafi to się śmiać. Motłoch z brakami intelektualnymi będzie Cię czcił.
chociaż ma dystans, nie jest takim zimnym skurwielem jak powyżsi panowie
solltys napisał/a:
Jak odnieść sukces? 1. Bądź krewnym Adama Małysza. 2. Pozuj na debila który jedyne co potrafi to się śmiać. Motłoch z brakami intelektualnymi będzie Cię czcił.
Wyjmij kij z dupy.
Panowie wyżej to ciemnogrody bez poczucia humoru. Obyście do końca życia zostali sami i się nie rozmnażali, tego Wam życzę.
A za Piotrka piweczko.
A za Piotrka piweczko.
Janko.Muzykant on ma chyba korony na tych dwóch zębach albo jakieś implanty. Do sztucznego osad się tak nie przyczepia, wiem z własnego doświadczania.
A mnie wnerwia ten koleś.
Czemu gloryfikujemy debili? Gość jest prostakiem, ze wsi, wybił się na sporcie bo do tego wystarczy ćwierć mózgu. Oczywiście nie odmawiam mu sukcesów, osiągniętych na pewno ciężką pracą na treningach, ale człowiekiem inteligentnym bym go nie nazwał.
Taki Żyła parę razy się pośmieje głupkowato w wywiadach i już sensacja. A o osobach które swoim zachowaniem reprezentują jakieś wartości nie jest tak łatwo usłyszeć.
Wniosek jest niestety taki, że media pokazują to co ludzie chcą obejrzeć - ale tym samym kreują jeszcze więcej debili.
Czemu gloryfikujemy debili? Gość jest prostakiem, ze wsi, wybił się na sporcie bo do tego wystarczy ćwierć mózgu. Oczywiście nie odmawiam mu sukcesów, osiągniętych na pewno ciężką pracą na treningach, ale człowiekiem inteligentnym bym go nie nazwał.
Taki Żyła parę razy się pośmieje głupkowato w wywiadach i już sensacja. A o osobach które swoim zachowaniem reprezentują jakieś wartości nie jest tak łatwo usłyszeć.
Wniosek jest niestety taki, że media pokazują to co ludzie chcą obejrzeć - ale tym samym kreują jeszcze więcej debili.
on nazwisko żyła ma chyba nie bez powodu..... jebany musi w żyłę dawać
Dziennikarz zadaje retoryczne pytanie. Jak dla mnie odpowiedź była wyczerpująca.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów