📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Czasami tak się wybrudzi, że już trudno, bielsze nie będzie.
krzyks napisał/a:
Niby biała, a twarz jakaś taka nierasowa...
Gdyby taka w polsce się napatoczyła to większość "rasistów" z sadola i tak by ruchało.
Nie wiem czemu, ale bardzo podoba mi ten konkretny typ murzyńskiego głosu (mówię o operatorze). Mam od razu ochotę zbić z takim pionę. Przypomina mi o psycholu z człowieka-demolki
Pippi Langstrumpf była ruda....
Bardziej chciałoby ruchać, niż ruchało.
Emeryt_na_emeryturze napisał/a:
Pippi Langstrumpf była ruda....
Źle ustawiony balans bieli i odwzorowanie bar. Dlatego też taka jasna.
To taki fortel tylko. Wchodzi do sklepu, pracownicy myślą, o ! biała, spoko. Idzie ulica, ludzie myślą, że w końcu najebała się za swoje. TAKI CHUJ
Czarnuch, który to nagrywał to taki właśnie typowy czarnuch
Beke ciśnie, siedzi na socjalu, czasami coś zwinie, z kumplami się napije, kawał opowie, jak ma okazje to jakąś szturchnie na boku.
Ogólnie taki czarnuch "do rany przyłóż".
Piwo.
oi41.tinypic.com/2mcvc5l.jpg
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów