18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 21:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00
🔥 Akrobatka - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
rockface123 2012-02-27, 12:17 16
lol co jak co ale niezłym idiotą trzeba być żeby krytykować człowieka po wyglądzie

@Fragless ma się rozumieć że faceci z długimi włosami cię nie kręcą ?? spokooo

najlepiej kurwa zgolić głowe na łyso kupić dres ściągnąć peje na nokie i jazda do autobusu gwiazdorzyć
Zgłoś
blade87 2012-02-27, 13:01
Rzygam już tym motywem... wszędzie to wpierdalają.
Zgłoś
realign 2012-02-27, 13:38
Zdolny tatuażysta, że na takiej roni wytatuował coś więcej niż kreskę
Zgłoś
sowiak92 2012-02-27, 14:19 4
@brodziu666
Bo faceci powinni miec zakaz noszenia dlugich wlosow. Gandalfy jebane...
Zgłoś
turekk 2012-02-27, 14:22 5
sowiak92 napisał/a:

@brodziu666
Bo faceci powinni miec zakaz noszenia dlugich wlosow. Gandalfy jebane...

już sie nie raz pomyliłeś?
Zgłoś
typo 2012-02-27, 14:30
A samą muzykę skomponował ... Dj Tiesto. Poważnie. Ja też myślałem, że to tylko tranceidiota, atu patrzcie. Owszem motywem można się już posrać z przejedzenia, ale trzeba przyznać, ma łęb i do filmu idealna!
Zgłoś
K................n 2012-02-27, 14:59
brodziu666 napisał/a:

@Fragless
Nie wiem skad wywnioskowałes, ze to laska. Wydaje mi sie jednak, ze płeć rozpoznajesz po długosci włosów. Powodzenia w szukaniu laski Uważaj zeby któraś nie zaskoczyła Cie swym przyrodzeniem :

Że niby są laski bez przyrodzenia?
Srednio sadystyczne, ale browar i tak leci.
Zgłoś
wojas30 2012-02-27, 16:15
Corey_09 napisał/a:

@up wygląd ma niczym rubik

Jared Radnich jakby co. Mistrz jak dla mnie. Lepszego wykonania Piratów nie znam - i pewno nie chcę poznać
Zgłoś
Muder 2012-02-27, 17:44 1
Hetfield i Hammet mogliby u niego brać lekcje gry na wiośle

Zgłoś
Thormentooor 2012-02-27, 18:25 2
Muder napisał/a:

Hetfield i Hammet mogliby u niego brać lekcje gry na wiośle

poniosło cię stary w choooy
Zgłoś
TurboDymoMan 2012-02-27, 20:19
mimo ze dobrze gra to i tak mu nie wybacze ze zabil Dumbledor'a
Zgłoś
viktorx 2012-02-27, 22:02
Wszystko super, ekstra, piwo leci, ale kurwa.... ile takich coverów, jak i nie lepszych tej piosenki można na YT znaleźć...?
Zgłoś
Muder 2012-02-28, 0:27
Cytat:

poniosło cię stary w choooy

Jakby Hetfield tak płynnie i szybko to zagrał to bym się zdziwił. Hammet może i faktycznie dałby radę, ale tak naprawdę to nie sądzę. Im mniej włosów u Kirka na głowie tym gorzej gra, niestety.
Co nie zmienia faktu, że Metallica rulez i chuj wszystkim hejterom w dupska.
Zgłoś
Fragless 2012-02-28, 1:58
rockface123 napisał/a:

lol co jak co ale niezłym idiotą trzeba być żeby krytykować człowieka po wyglądzie

W takim razie co powiesz na to?

Zgłoś
e................c 2012-02-28, 22:18
To jak sobie będę cymbałkami stukał z piosenką w tle, to mogę nagrać do neta i mówić, że na cymbałkach zagrałem piratów z karaibów?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem