📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
czesze jak moja fryzjerka
Nie wiem skad wywnioskowałes, ze to laska. Wydaje mi sie jednak, ze płeć rozpoznajesz po długosci włosów. Powodzenia w szukaniu laski Uważaj zeby któraś nie zaskoczyła Cie swym przyrodzeniem :
Najpierw zwieksz mase
Kurde jak mu te kudły tak przeszkadzają i cały czas musi je odgarniać, odrzucać, poprawiać to czemu ich nie zetnie?!
I wygląda jak Szpak. Zawijam kiecę i lecę go subskrybować...
I wygląda jak Szpak. Zawijam kiecę i lecę go subskrybować...
Super wrzutka. Parada atrakcji normalnie.
vass napisał/a:
Wolę polskie kawałki alexgda
Olek z Gdańska, pracowałem z nim kiedys Generalnie koles gra w jakims thrashowym zespole, ktorego nazwa wyleciala mi z bani
Mariuszku Templariuszku, a co tak cię interesują tatuaże z chipsów, pewnie sam tylko takimi się przyozdabiasz. Skoro widzisz w kolesiu dziewczynkę to ty i paru innych niezłą zgraję pedałów musicie tworzyć, jak tylko na takie "laski" zwracacie uwagę. A co do filmiku to koleś nieźle pogrywa, chociaż sporo już tego na YT.
Chuj tam z gitarką, ogarnijcie to na fortepianie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów