Cały świat się zastanawiał nad tajemnicą powstania Piramid - a Polacy wzięli i się dowiedzieli!!!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Słabe fhuj
Słabe w kutas
Up, up up , ogólnie wszyscy przede mną:
Co wy za smuty pierdolicie? Głupie i śmieszne więc piwo leci, btw. z posągami z Wyspy Wielkanocnej tez było niezłe
Co wy za smuty pierdolicie? Głupie i śmieszne więc piwo leci, btw. z posągami z Wyspy Wielkanocnej tez było niezłe
Narysowali dwóm losowym typom parę kresek na japie i proszę, urodą biją na głowę większość lasek
Life is brutal, and full of zasadzkas
Ach, czyli Egipcjanie biali byli? No proszę. To może jak filmik o Piłsudskim nakręcą to obsadzą murzyna w tytułowej roli.
Gra aktorska lepsza niż w polskich serialach i filmach. Nie licząc tych z Gajosem. Uwielbiam, kurwa, Gajosa.
Namówiliście mnie, dobre w penis
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów