bestie są niesamowite
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
pierdolone...jak tam w końcu łowić?
Jak widzę nieraz tych kierowców - katoli z tymi jebanymi rybkami narysowanymi z tyłu na samochodach, to się kurwa zastanawiam czy ten symbol chrześcijaństwa ma przedstawiać rekina czy piranię. Ten film chyba pomógł mi znaleźć odpowiedź....
szkoda że nieba nie kamerował jeszcze wtedy byśmy wszystko widzieli...
ja pierdolę Chciał bym tam mieszkać, starego bym tak przeciągnął.
LordJamaican napisał/a:
pierdolone...jak tam w końcu łowić?
Dynamitem byłoby OK.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Jak ta ryba pływała tam przed złowieniem ze ją piranie nie zjadły? Poza tym ciekawe ile piw więcej dostał by film jakby ten koleś się wpierdolil do tej wody
Wędkarz, ryba i wpierdalające ją piranie to taka smutna alegoria.
Ryba to Polacy, wędkarz, który chce ją złowić i wpierdolić, albo sprzedać i zarobić to unia europejska, zaś piranie, które i tak wpierdolą w międzyczasie rybę do kości to nasz premier. Nie będę wymieniał z nazwiska, bo nie chcę jutro popełnić samobójstwa.
Ryba to Polacy, wędkarz, który chce ją złowić i wpierdolić, albo sprzedać i zarobić to unia europejska, zaś piranie, które i tak wpierdolą w międzyczasie rybę do kości to nasz premier. Nie będę wymieniał z nazwiska, bo nie chcę jutro popełnić samobójstwa.
Genialne dawno czegoś takiego nie widziałem..
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów