18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
J................. 2012-09-13, 1:18 1
TamGdzies napisał/a:

Pirat drogowy w ciężarówce zepchnął auto na pobocze
duzy moze wiecej.. ?

Kurwa jak jak "kocham" te szmatławcowe tytuły, no kurwa są takie soczyste.
Czy ktoś widział na powyższym filmiku, ciężarówkę która zepchnęła auto na pobocze?
Bo ja kurwa nie, co więcej widziałem tylko jak auto zjechało na pobocze by uniknąć owego zepchnięcia czy też zderzenia.

Czy Ci jebani redaktorzy nie mają szerszego zasobu słów, a przede wszystkim wiedzy o ich kurwa znaczeniu?
Pewnie nie posiadają ani tego, ani kurwa tamtego. Bo przecież muszą wypisywać tak pojebanie krzyczące, szokujące tytuły by zgarnąć te pierdolnę wyświetlenia, dzięki którym wyżywią te swoje ryje, w których nie ma za grosz przyzwoitości i rzetelności oraz ambicji do bycia lepszym.

Następnym razem kolego, weź kurwa nie wklejaj oryginalnych tytułów z tych rynsztokowych portali "informacyjnych", bo tylko zrażasz do dalszej lektury.

PS Tagi wyczerpujące..
Zgłoś
mikEWrona 2012-09-13, 1:52
łał! niedowiary! emocje jak na grzybach! kurwa prosze was...
Zgłoś
endriu5517 2012-09-13, 2:02
mattheo napisał/a:

temu kolesiowi w tirze za to co zrobil powinni zabrac prawo jazdy. nie dosc ze wyprzedza na ciągłej to jeszcze na łuku twardo leci... człowiek bez wyobrażni.

A wszystkim innym, którzy na podwójnej ciągłej wpierdalali się na lewy pas, w momencie kiedy prawy całkowicie prawie zajęty powinno się dać kurwa medal za kulturalną kurwa jazdę.
Zgłoś
S................x 2012-09-13, 2:37 10
Akcja znana z polskich dróg, różni aktorzy, najlepiej w tę rolę wczuwają się ci najwięksi.

Zgłoś
zielonydarian 2012-09-13, 4:35 5
W Pile w wypadku zginał naćpany policjant,biegli orzekli że narkotyk który był we krwi policmajstra nie zaszkodził a wręcz pomagał policjantowi który był na służbie, więc PAMIĘTAJCIE! w Pile można jeżdzić pod wpływem narkotyków
(http://www.asta24.pl/news-news-3927)
Zgłoś
lukaszb89 2012-09-13, 8:35
miejsce rozpoznane to podlaskie trasa nr 8 wjazd do korycina od strony augustowa
ciezarowka oczywiscie na litewskich blachach
glownie litwini tu takie manewry wyprawiaja
Zgłoś
S................i 2012-09-13, 8:57 3
Kurwa mać! Nie rozumiem, jak można być tak nieodpowiedzialnym kierowcą. Kiedyś miałem podobną sytuację. Jadę sobie spokojnie, zrelaksowany, aż tu kurwa nagle na wprost mnie wyrasta samochód. Koleś jakiś pojebany, mruga światłami, bez opamiętania wciska klakson. Krótko mówiąc, czołówka murowana. Z tego wszystkiego wypadło mi piwo z ręki, butelka uderzyła moją kobietę, która właśnie robiła mi loda. Na szczęście, jak już mówiłem wcześniej, jestem bardzo odpowiedzialnym kierowcą i w ostatniej chwili udało mi się uciec przed tym wariatem na pobocze. Ku mojemu zaskoczeniu na moim pasie, pod prąd jechało chyba jeszcze z dwudziestu wariatów. Mówię wam, właśnie przez takich ludzi, drogi stają się niebezpieczne.

Dobra, dobra! Kłamałem. miało być śmiesznie, a wyszło jak po wyborach!
Zgłoś
P................y 2012-09-13, 13:50
zielonydarian napisał/a:

W Pile w wypadku zginał naćpany policjant,biegli orzekli że narkotyk który był we krwi policmajstra nie zaszkodził a wręcz pomagał policjantowi który był na służbie, więc PAMIĘTAJCIE! w Pile można jeżdzić pod wpływem narkotyków
(http://www.asta24.pl/news-news-3927)

Zrób z tego osobny temat i wrzucaj do poczekalni, niech to przeczyta jak najwięcej osób. Toż to kurwa CYRK!
Zgłoś
mayday1707 2012-09-13, 14:13
Laweta... Litwin jak huj. Skurwysyny po Polsce jeżdżą jak idioci, przekroczą swoją granicę to boją się przekroczyć prędkość o 5 km/h.
Zgłoś
Najlepszy_na_świecie 2012-09-13, 16:12
Ja nie pojmuję, dlaczego srebrna Vectra prowadzona przez Kowalskiego wyprzedzająca na ciągłej stwarza zagrożenie, a identyczna nieoznakowana srebrna Vectra bez sygnałów świetlno-dźwiękowych już nie stwarza zagrożenia. Mało tego, ta druga podobno nawet poprawia bezpieczeństwo na drogach.

I mój ulubiony tekst z jednego z programów:
- Ledwie Pan się zmieścił na centymetry - Policjant
- Panowie za mną w takim razie chyba na grubośc lakieru - kierowca

Ot, cała prawda o takich radiowozach. Dupa, nie bezpieczeństwo. To tylko podatki.
Zgłoś
skoli 2012-09-13, 19:20
A gdzie miał barany zjechać jak już kończył manewr wyprzedzania !!!!
Zgłoś
etapinceta 2012-09-13, 22:38
Od razu wiedziałem że Litwin:)
Zgłoś
wudun 2012-09-13, 23:44
Wystarczy wprowadzić mandaty na procent z pensji i się uspokoi;)( jak nie masz pracy liczą ze średniej krajowej)
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem