Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Lece sobie lewym pasem,i przed mną po prawym pasie jedzie tir.Jadę centralnie za nim gdy ta kurwa wjebała się na mój pas i kurwa ledwo co wyhamowałem,zaliczając przy okazji trawę przy barierce... Na to jak mu kazałem zjechać na pobocze,to ta pała jechał sobie środkiem OBWODNICY w kierunku Gdyni,dalszą pogoń sobie odpuściłem,nie chciałem by komuś stałą się jakaś krzywda... bo nigdy nie wiadomo co taki pajac spróbuje zrobić.Nie wiem kto tam kierował,ale jak by się zatrzymał to bym go kurwa gołymi rękoma zajebał.Ludzie się starają bezpiecznie jeździć,być kulturalnym,a tu taka kurwa wszystko pierdoli.Bo sobie myśli ja jestem większy,to ja mogę wszytko,a reszta nie kurwa na mnie uważa.Największy murzyński chuj ci w dupę jeśli to czytasz bita pało ,jeśli to pajacu czytasz...
To jest huj.Dziś jak leciałem sobie do Gdyni obwodnicą to tam był pirat w tirze.
Lece sobie lewym pasem,i przed mną po prawym pasie jedzie tir.Jadę centralnie za nim gdy ta kurwa wjebała się na mój pas i kurwa ledwo co wyhamowałem,zaliczając przy okazji trawę przy barierce... Na to jak mu kazałem zjechać na pobocze,to ta pała jechał sobie środkiem OBWODNICY w kierunku Gdyni,dalszą pogoń sobie odpuściłem,nie chciałem by komuś stałą się jakaś krzywda... bo nigdy nie wiadomo co taki pajac spróbuje zrobić.Nie wiem kto tam kierował,ale jak by się zatrzymał to bym go kurwa gołymi rękoma zajebał.Ludzie się starają bezpiecznie jeździć,być kulturalnym,a tu taka kurwa wszystko pierdoli.Bo sobie myśli ja jestem większy,to ja mogę wszytko,a reszta nie kurwa na mnie uważa.Największy murzyński chuj ci w dupę jeśli to czytasz bita pało ,jeśli to pajacu czytasz...
Po pierwsze- gówno byś zrobił.
Po drugie- straaaaszna historia...
Po trzecie- o ile jest prawdziwa to pewnie ostro gnałeś skoro musiałeś tak ostro hamować....
Po czwarte- uważaj na tiry
temu kolesiowi w tirze za to co zrobil powinni zabrac prawo jazdy. nie dosc ze wyprzedza na ciągłej to jeszcze na łuku twardo leci... człowiek bez wyobrażni.
być nie może....kurwa i chuj.
Mówiąc,że gość gówno by zrobił masz na myśli siebie? Nie każdy jest pizdą, która nie potrafi zareagować.
@demonkuba16
Mówiąc,że gość gówno by zrobił masz na myśli siebie? Nie każdy jest pizdą, która nie potrafi zareagować.
A pisałem o sobie? Raczej nie....chociaż Twoje zdanie może być inne;) Co nie oznacza że masz racje.
Po pierwsze- gówno byś zrobił.
Po drugie- straaaaszna historia...
Po trzecie- o ile jest prawdziwa to pewnie ostro gnałeś skoro musiałeś tak ostro hamować....
Po czwarte- uważaj na tiry
Nie znasz ludzi,nie oceniaj... Z resztą szybko nie jechałem... normalnie sobie popierdalałem 120 km/h
To jest problem naszego narodu. Żądamy przestrzegania prawa ale nic nie robimy jak to prawo jest łamane bo, "nie jestem konfidentem"
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów