Z takimi to tylko na pręgierz.
Z takimi to tylko na pręgierz.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ale coś sie stało? czegoś nie zauważyłem?
Obejrzyj jeszcze raz. Facet mija kolumnę samochodów, wyprzedza na pasach.
wyprzedza na pasach.
To akurat nie problem - bo to przejście kierowane. Gorzej, że przekracza podwójną ciągłą.
Obejrzyj jeszcze raz. Facet mija kolumnę samochodów, wyprzedza na pasach.
zrób prawko to pogadamy o codziennościach na drogach
SGL 1610 dobrze widzę?
Raczej słabo widzisz
Jest już na tablica-rejestracyjna ale nie mogę linkować.
- Mam nadzieję, że nie posiadacie prawa jazdy lub po prostu odebrali je Wam za podobne sytuacje, w których się tłumaczyliście "Przecież nic takiego nie zrobiłem".
A kij Wam w oko mendy uliczne.
Mialem Audi A3. Dopieo jak je kupilem zauwazyłem jakie emocje wzbudza u moich znajomech, ze takie Audi ąę. Troche sie dziwilem. Mi sie poprostu spodobalo. Male czarne 3 drzwi. Jezdzilem jak zawsze. Fakt, ze szybko sie zbierała i dobrze trzymala drogi. Teraz jedna prawda o marce Audi. Nie opowie wam o tym zaden duuumny własciciel Ałdi. Zaden. Audi sie pierdoli!!!! dosłownie wszystko. od łozyska w kole po pół silnika. Wszystko. Co chwila zapala si ejakas jebana kontrolka. Koszty napraw niebagatelne. Termostat 500zł. bo przeciez musi miec 2 czujniki. Sonda lambda? 600. Nawet wycieraczki sie zjebały. Oczywiscie dla dumnego własciciela nadal bedzie to najlepsza marka na świecie. Ja wiem jedno, jeżdżąc teraz 10 letnim japońcem, gdzie po 22 tys km wymienilem świece...: Nigdy wiecej Audi.
Znajomy ma podobnie ale to chyba zależy od rocznika
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów