Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten śmieszny człowieczek nawet hymnu dobrze nie zna :|
Jeszcze Polska nie zginęła KIEDY my żyjemy. A nie jakies puki...
Są różne wersje więc nie pie*dol... -.- a oryginał jest zupełnie inny od tego...
widzę że panowie muszą zostać uświadomieni iż to nie pan Jarosław pieje tylko Lech...
ale kto tam odróżni :/
No to ja uświadomię Ciebie bo to Nie Lech a Jarek piał. Umiem ich odróżnić. Teraz jest co prawda łatwiej więc się nie liczy...
Co z tego, jak na wyborach 20-30% powie tak i przez kolejne 4 lata będą cyrki z Jarkiem.
Sam już nie wiem. Tusk się dostał - podniósł VAT. Drugi raz nikt go nie wybierze. Jarek też powinien mieć szansę na zrobienie "czegoś dobrego". Kurwa mać! Idę na wybory i mogę głosować "za" kimś, ale dlaczego do chuja walca nie ma na karcie wyborczej możliwości oddania głosu "przeciw", się pytam?
Sam już nie wiem. Tusk się dostał - podniósł VAT. Drugi raz nikt go nie wybierze. Jarek też powinien mieć szansę na zrobienie "czegoś dobrego". Kurwa mać! Idę na wybory i mogę głosować "za" kimś, ale dlaczego do chuja walca nie ma na karcie wyborczej możliwości oddania głosu "przeciw", się pytam?
Drugi raz nie wybierze? Nie bądź taki pewnie. Polska to naród baranków i chętnie zagłosują na swego adolfa tuska. W sondażach PO wygrywa...
Haha parodia elegancka
P.s.
A jeśli chodzi o PiS to zagłosuje na nich mimo, że ich nie popieram. A to tylko dlatego, że są jedynym realnym rywalem dla PO. Wszystko tylko nie Tusk...
czyli jestes kolejnym ingorantem który ma w dup*e gospodarke, polityke zagraniczna, stosunki miedzynarodowe etc. ...
jak pis dojdzie to bedziesz miał jeba*y smolensk przez 24/7 i dodatkowo embargo na wszytsko na co sie da do Rosji. ( poczytaj sobie ile kosztowało embargo na mieso, czy tez teraz na warzywa ) ...
tak czytam i czytam i główny argument przeciw PO to sa podatki.. Drodzy humaniści, jeżeli nie rozumiecie istoty podatków i co by się stało gdyby nie zostały podniesione, a tylko psioczycie bez jakiejkolwiek wiedzy, to po prostu zamilczcie..
czyli jestes kolejnym ingorantem który ma w dup*e gospodarke, polityke zagraniczna, stosunki miedzynarodowe etc. ...
jak pis dojdzie to bedziesz miał jeba*y smolensk przez 24/7 i dodatkowo embargo na wszytsko na co sie da do Rosji. ( poczytaj sobie ile kosztowało embargo na mieso, czy tez teraz na warzywa ) ...
tak czytam i czytam i główny argument przeciw PO to sa podatki.. Drodzy humaniści, jeżeli nie rozumiecie istoty podatków i co by się stało gdyby nie zostały podniesione, a tylko psioczycie bez jakiejkolwiek wiedzy, to po prostu zamilczcie..
No i mamy przykład otumanionej owcy pana Donalda ;d ehh zeby tylko o podatki chodziło ;] Donald Tusk "Polska będzie drugą irlandią !" hahaha
to są hasła dla pewnego typu ludzi.. to jest tak jak w rosji Putin łapie niedźwiedzia, a na rosjanach z nie moskwy to robi kolosalne wrażenie. Reasumując, jezeli wierzyłeś w druga Irlandię i oczekiwałeś na niewiadomo jaki cud gospodarczy, to jestes niestety naiwnym człowiekiem na ktorego działaja hasła wyborcze
W nic nie wierzyłem co mówi donaldzik, dlatego też nie głosowałem na niego. Przykrością jest tylko patrzeć, że społeczeństwo mu wierzy
A druga połowa zagłosuje na PO bo to "jedyna alternatywa" dla zacofanego PISu i będzie ta sama chujnia do końca świata. Pierdolony system dwupartyjny. Ustawili się jak pączki w maśle umiejętnie manipulując takimi b3zmózg@mi jak Ty. Pomyśl co robisz i lepiej już zostań w domu w dniu wyborów - to że Prokop, Wellman, Szyc czy chujwiekto każe iść na wybory, nie oznacza że to prawda. Jak nie rozumiesz polityki to po chuj koniecznie chcesz w niej brać udział.
Ogarnijcie się p|erd0leni ignoranci!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów