📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co z tego, jak na wyborach 20-30% powie tak i przez kolejne 4 lata będą cyrki z Jarkiem.
już widzę to pierdolenie o polityce jakie się pewnie za chwile zacznie.
ps. 1 minuta, mogła by się pizda chociaż uczesać jak idzie do tv.
ps. 1 minuta, mogła by się pizda chociaż uczesać jak idzie do tv.
wreszcie jakaś zajebista parodia
pisowcy jeszcze pewnie w kościele na sobotnich kazaniach ale jak wrócą to się tutaj zacznie rozróba
pisowcy jeszcze pewnie w kościele na sobotnich kazaniach ale jak wrócą to się tutaj zacznie rozróba
Każdy dostawał maksymalnie 3 razy nie, a Jarkowi wjebali 4 razy
Ten śmieszny człowieczek nawet hymnu dobrze nie zna :|
Jeszcze Polska nie zginęła KIEDY my żyjemy. A nie jakies puki...
Jeszcze Polska nie zginęła KIEDY my żyjemy. A nie jakies puki...
Haha parodia elegancka
P.s.
A jeśli chodzi o PiS to zagłosuje na nich mimo, że ich nie popieram. A to tylko dlatego, że są jedynym realnym rywalem dla PO. Wszystko tylko nie Tusk...
P.s.
A jeśli chodzi o PiS to zagłosuje na nich mimo, że ich nie popieram. A to tylko dlatego, że są jedynym realnym rywalem dla PO. Wszystko tylko nie Tusk...
nie wiem co wy do Jarka macie Ale to teraz za PO (Tuska) podnoszone są VAT'y itp. Większość ludzi wyzywa Jarka bo stało się to modne. Ogólnie to jestem za Korwinem ale realnych szans on nie ma.
widzę że panowie muszą zostać uświadomieni iż to nie pan Jarosław pieje tylko Lech...
ale kto tam odróżni :/
ale kto tam odróżni :/
Spikeel napisał/a:
nie wiem co wy do Jarka macie Ale to teraz za PO (Tuska) podnoszone są VAT'y itp.
Bo musi nadrobić , to co zostawił PiS.... po swojej kadencji
Kurwa, Premier Rzeczpospolitej, który nie umie zaśpiewać hymnu narodowego! (Z ziemi Polskiej do wolski!! ) Wstyd i hańba !!!!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów