Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 5 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
Pan Senator chyba bardzo się nudzi

Cytat:

- Akurat byłem we Wrocławiu. Chciałem przejść przez ulicę i widzę, że przejście jest wstrzymane, bo przez miasto pedałują zboczeńcy. Stałem na przejściu i musiałem czekać, aż marsz przejdzie, więc werbalnie to skomentowałem. Przy okazji zaprotestowałem. Krzyczałem, żeby pedałowali szybciej, aby umożliwić innym przejście przez ulicę. Akurat skojarzenie jest jakie jest (śmiech). Jeśli ktoś idzie w obscenicznych strojach i wykonuje obsceniczne gesty i wykrzykuje wulgarne hasła, okrzyki przeciwko kościołowi i krzyczy, że księża to pedały, to ja do nich mówię, że widocznie byłeś z księdzem, że wiesz, że jest pedałem - mówi Waldemar Bonkowski.

Źródło i cała wypowiedź: koscierski.info/wiadomosc,28204,W-Bonkowski-o-marszu-rownosci-quot-To-...

Zgłoś
donkapusta 2016-10-18, 19:06 73
Tylu chorych w jednym miejscu.
Zgłoś
N................y 2016-10-18, 19:13 44
Szybciej pedałować, śpieszy mi się !
mam wał do zrobienia !
muszę przekręcić jak najwięcej państwowej kasy póki można !
Zgłoś
mesiash 2016-10-18, 19:16 30
Gość jest taki zabawny i błyskotliwy, że aż nie dziwne że został senatorem. Intelektualna elita, jego mać.
Zgłoś
mygyry 2016-10-18, 19:18 2
Przecież demonstrują w imię wolności i tolerancji, więc wolność słowa chyba też powinna podchodzić?
Zgłoś
sezamkowyRozpierdol 2016-10-18, 19:27 29
mygyry napisał/a:

Przecież demonstrują w imię wolności i tolerancji, więc wolność słowa chyba też powinna podchodzić?

Bzdury
Ci ludzie są jak prawactwo, w przypadku prawactwa wszędzie widzą tylko Sorosów, szKODników i lewactwo.
Natomiast lewactwo w tej paradzie to jest druga strona medalu - wszędzie widzą tylko faszyzm
Mają strasznie chujowe pojęcie o wolności, czy o tolerancji zwłaszcza, to są slogany, powtarzają je jak katolicy o miłości do bliźniego, a jak jakiś śmieszek wstawi hehe-mem z papieżem to grożą śmiercią
A jak jakiś łysy ONRowiec przejdzie z falangą obok tego marszu to mu łeb rozwalą butelkami
To wszystko jedna banda zaćpanych z ideologii ludzi
Zgłoś
r061071 2016-10-18, 19:44 1
kurwa ja myslalem ze chuj merlina kreci/ senator i moze i pokozol/
Zgłoś
Black-Sheep 2016-10-18, 20:23 12
Senator partii rządzącej - intelektualna elita tego kraju Takie nagrania utwierdzają mnie w tym kto jest naprawdę groźny.
Zgłoś
tranzystor 2016-10-18, 21:34 6
Nie popieram LGBT, ale ten palant na filmie pokazuje poziom PiSu. Polska szybciej ginie przez nieudolność obecnego nierządu, niż przez grupę lesb i pedałów.
Zgłoś
patryktos 2016-10-18, 23:47 1
Pewnie najebany...
Zgłoś
Mom and Death 2016-10-19, 6:09 2
Debil jakiś czy co?
Zgłoś
RuraZ 2016-10-19, 7:21 1
Ale heppening odjebał, normalnie nie mogę dojść do siebie po tym co zobaczyłem. Jakby to powiedział Janusz Sram do Tytusa Bomby: 'Ale im pan powiedział!'
Zgłoś
szpajder 2016-10-19, 9:49 2
Ci ludzie narzekają na procesje i krzyczących pod ich oknami katoli. A sami robią to samo w imię wiary w laiskość i ateizm. Jeden chuj, obie grupy pojebane.
Zgłoś
nowynick 2016-10-19, 10:54 11
Byście mieli 15 koła miesięcznie za bezmyślne wciskanie guzika wg odgórnych zaleceń to też byście mieli dobry humor...

Na chuj nam tyle darmozjadów skoro o wszystkim decyduje jeden człowiek? Dać mu nawet 200 tys. miesięcznie a resztę zagonić do czegoś co potrafią robić.... mogą np. kible czyścić, ulice zamiatać czy coś takiego, przynajmniej by się do czegoś przydali....
Zgłoś
janlew 2016-10-19, 14:45 7
Black-Sheep napisał/a:

Senator partii rządzącej - intelektualna elita tego kraju Takie nagrania utwierdzają mnie w tym kto jest naprawdę groźny.

No tak, bo jak wiercenie kutasem w dupie innemu mężczyźnie wyśmiewa zamiast popierać, to już nie może być elitą. Michnik/Szechter takiej elity nie przyklepie bo mu Sorosz nie pozwoli.

Kto jest zagrożeniem to też jasne. Lewica co chce uczyć w szkołach Polskie dzieci że sodomia jest normalna, co atakuje wiarę i historię Polaków i ich przodków.
Bolszewia mogła sobie zmienić flagi z czerwonych na tęczowe, ale to nie zmienia niczego.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem