Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I jeszcze archiwum:
Dziękuje ci dobry człowieku
[ Dodano 2024-06-26, 04:23 ]
Już kocham gościa
Nie wiem, ja tam mogę być i muzungu, jeśli to oznacza biały to czego mam się wstydzić? Jeśli to określenie białego to musi mieć zawsze wydźwięk pozytywny, nie da się obrazić białego nawiązując do jego koloru skóry.
Bo w słowie czarny jest zawarte " złodziej " i " legat" , a to jak wiemy jest obraźliwe a oni tyle lat na to pracują by Nam to utrwalić
Mam pytanie, takie serio: Czemu słowo "czarnuch" obraża osoby czarnoskóre? Mnie jako białego nie obraża słowo "białas", nie powiem, że napawa dumą, bo nie miałem wpływu, że urodziłem się biały, tak jak oni nie mieli wpływ, że są czarni. O co tu chodzi?
Bo biały nie ma się czego wstydzić
Nie wiem, ja tam mogę być i muzungu, jeśli to oznacza biały to czego mam się wstydzić? Jeśli to określenie białego to musi mieć zawsze wydźwięk pozytywny, nie da się obrazić białego nawiązując do jego koloru skóry.
Nie ważne jaki ma wydźwięk, pozytywny czy negatywny. To jest segregacja ze względu na kolor skóry.
Nie ważne jaki ma wydźwięk, pozytywny czy negatywny. To jest segregacja ze względu na kolor skóry.
Segregacja może odbywać się wg. różnych kryteriów np. wysokości, długości włosów - dlaczego kolor skóry ma być dyskryminowany?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów