📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hahahaah nie da się tego raz obejrzeć xD Pięknie na końcu skwitował XDD
Kolega pyta gdzie można go pooglądać
Azbest1984 napisał/a:
Gypsycrusader. Poszukaj na telegramie
Azbest1984 napisał/a:
t.me/gypsycrusader88
I jeszcze archiwum:
t.me/GypsyCrusaderOmegleArchive
Mam pytanie, takie serio: Czemu słowo "czarnuch" obraża osoby czarnoskóre? Mnie jako białego nie obraża słowo "białas", nie powiem, że napawa dumą, bo nie miałem wpływu, że urodziłem się biały, tak jak oni nie mieli wpływ, że są czarni. O co tu chodzi?
donkapusta napisał/a:
Mam pytanie, takie serio: Czemu słowo "czarnuch" obraża osoby czarnoskóre? Mnie jako białego nie obraża słowo "białas", nie powiem, że napawa dumą, bo nie miałem wpływu, że urodziłem się biały, tak jak oni nie mieli wpływ, że są czarni. O co tu chodzi?
Przecież oni na białych w afryce mówią muzungu i co, to już kurwa nie jest rasizm?
TenChuj90CBNW napisał/a:
Przecież oni na białych w afryce mówią muzungu i co, to już kurwa nie jest rasizm?
Nie wiem, ja tam mogę być i muzungu, jeśli to oznacza biały to czego mam się wstydzić? Jeśli to określenie białego to musi mieć zawsze wydźwięk pozytywny, nie da się obrazić białego nawiązując do jego koloru skóry.
donkapusta napisał/a:
Bo bycie czarnuchem jest obraźliwe. Dlatego wstydzą się i nie życzą sobie wypominania tego...
Tak rozumują sami Murzyni. Wyjaśnił to kiedyś Shakur 2pac w swoim wywiadzie.
@smc: No ale czarni sami sobie zapracowali na to że jest obraźliwe. Jakby dbali o wizerunek swojej rasy, i większość z nich nie zachowywała się jak zwierzęta to niczego by się nie musieli wstydzić. pokrętne to, ale prawdziwe.
Skąd mieli o tym wiedzieć? Dostosowywali swoje zachowanie do swojej logiki, nie wiedzieli, że będą oceniani przez Białych według ich kryteriów.
W dżungli kradzież nie istnieje, po prostu bierzesz sobie z przyrody i już. Pracy tam nie ma, tylko łowiectwo. Agresja i dominacja pozwala przeżyć. Życie i śmierć przeplatają się ze sobą, bo nie wiesz, czy dożyjesz jutra. Stąd nie ma sensu inwestowanie w edukację i budowanie przyszłości. Jest tu i teraz.
Spędziłem pewien czas w Kenii, wiem o czym mówię.
W dżungli kradzież nie istnieje, po prostu bierzesz sobie z przyrody i już. Pracy tam nie ma, tylko łowiectwo. Agresja i dominacja pozwala przeżyć. Życie i śmierć przeplatają się ze sobą, bo nie wiesz, czy dożyjesz jutra. Stąd nie ma sensu inwestowanie w edukację i budowanie przyszłości. Jest tu i teraz.
Spędziłem pewien czas w Kenii, wiem o czym mówię.
Santos subito.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów