Jakiś typek skonstruował sobie pistolet laserowy. Co prawda w popiół nim jeszcze nie można nikogo zamienić, ale przynajmniej wypala oczy i nie tylko.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
chcę to mieć !
Ale w nocy na froncie raczej nie postrzela z ukrycia
Jak daleko to strzela??!! w sąsiada bym pizgał!! nie wiedział by co się dzieje !!
Wiem jak to działa ! Na samym końcu jest dioda która zaświeca się dopiero przy naciśnięciu guzika , a ze środka nie wypada laser tylko coś podobnego do igły , ale tak szybko że widzimy tylko tą diodę i wygląda to jak laser ! Fuck Yeah.
nie lepiej urodzić się X-Menem ? wszystko wtedy staje się łatwiejsze...
oi41.tinypic.com/2mcvc5l.jpg
no fess bym siębał jak bym latał w zbroi z balonów xF
Daj proszę źródło gdzie to znalazłeś. Cudo ciekawe, chętnie przyjrzałbym się temu technicznie, nawet jeśli to tylko ekstrawagancka latarka.
Dłuższy czas temu na spryciarze.pl był filmik o chłopaczku który podkręcił trochę ten czerwony laser, sprzedawany dzieciakom i jako wskaźnik laserowy. Przepalało kartkę ale o wiele dłużej to trwało. Tym nie mniej ten pistolecik mnie zainteresował, tudzież raczej pomysł.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów