18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Imper3838 2013-12-27, 22:02
W klubach jest podobnie jak na woodstocku, co prawda brudniej, ale lepsi ludzie do picia i alko tańsze, czasem dobra muzyka poleci i świnki dają za darmo albo za kanapkę.

Oto jest koniec końców świata, który znamy!
Przecież żyjemy tą chwilą od lat
Ostatnie wolne miejsca w pierwszym rzędzie mamy
Ze śmiercią będzie nam tu za pan brat.
Zgłoś
Songo1848 2013-12-27, 22:05 5
flourishman napisał/a:

Nie kminie, co jest fajnego w bujaniu się po klubach, gdzie muzyka napierdala tak głośno, że ciężko jest usłyszeć własne myśli. Rozbija się to po "grubych imprezach", żeby później napisać o tym na fejsie i zdobyć +5 do uznania wśród fejsbujowych "przyjaciół"...

Zgłoś
silentman 2013-12-27, 22:19 3
Siedlce, Siedlce, Siedlce moje miasto takie piękne :DDDD
Zgłoś
xqvz 2013-12-27, 22:22 1
Jeśli chodzi o aktywność fizyczną to ja zdecydowanie wolę ruchać urocze dziewczyny pod własnym dachem niż bujać się na parkiecie z najebanymi dresami i "księżniczkami" w panterkowych kozaczkach.
Zgłoś
MaczoJuh 2013-12-27, 22:37 1
ja do kluboow chodze posluchac dobrej muzyki ;> a po chuj chodzic na koncerty jak tam tak samo glosno?
Zgłoś
Cysiu91 2013-12-27, 22:49 2
flourishman napisał/a:

Nie kminie, co jest fajnego w bujaniu się po klubach, gdzie muzyka napierdala tak głośno, że ciężko jest usłyszeć własne myśli. Rozbija się to po "grubych imprezach", żeby później napisać o tym na fejsie i zdobyć +5 do uznania wśród fejsbujowych "przyjaciół"...

lalala lalala pierdolenie a tak wgl to zajeb basem synu
Zgłoś
benzedrine 2013-12-27, 23:09 5
flourishman napisał/a:

lepiej powiedz, że każda odmawia ci tańca kluby takie straszne!
Zgłoś
stabilo19 2013-12-27, 23:58
Siedlce ! Klub milenium
Ile ja tu osob widze z mojego miasta pozdrawiam !
A ''pani'' ze zdjecia calkiem calkiem .
Najbardziej rzwalil mnie opis pod zdj.
Feministka walczaca o równouprawnienie
Zgłoś
zielak300 2013-12-28, 0:01
flourishman napisał/a:

Pierdolisz bo pewnie ryja niewyjściowego masz i Ci smutno
Zgłoś
d................5 2013-12-28, 0:25
flourishman napisał/a:

A teraz wracaj przed komputer.
Zgłoś
Cffaniak 2013-12-28, 0:28
Moje miasto, ale wstyd :x
Zgłoś
NafazowanyKoleś 2013-12-28, 0:38 12
hahahah tak tak, koleś zapytał co jest fajnego w robieniu z siebie pośmiewiska przed normalnymi ludźmi na takich nędznych "imprezach", to zaraz smarkacze z 95 w nicku odpisują, żeby wracał przed komputer, albo że ma niewyjściowy ryj..

To jest właśnie ta różnica intelektu, to jest różnica pomiędzy zwierzęciem, które jest konformistą i tak na prawdę nie zdaje sobie sprawy z tego co robi, bo kiedy zapytam takiej idiotki albo półgłówka w "klubie" co on sobą reprezentuje, to jest albo spierdalaj albo pla plfu bla bla chuju tfu tfa i nie wie co ma powiedzieć, więc pluje dookoła słowami których nie rozumie. Natomiat człowiek na jakimkolwiek poziomie się w takich miejscach nawet nie pokazuje, a to dlatego, że ma swoją grupę znajomych na jakimś minimalnym poziomie i będąc przy nich, zdaje sobie sprawę z tego, że nie jest jak zwierze. Ma honor, ma godność i nie pozwoli z siebie zrobić takiego czegoś, jak to coś na zdjęciu. Niegdyś, setki lat temu szlachta i rycerstwo miały te cechy, a kiedy jeden drugiego obraził to rzucali sobie rękawicę i jeden z nich ginął za swoje poglądy. Dizsiaj normalni ludzie żyją obok, śmiejąc się na głos z błaznów których muszą oglądać na codzień, a co w tym najlepsze to to, że kretyni tego śmiechu nie rozumieją

I nie, to wcale nie są nerdy
Zgłoś
Pjernik 2013-12-28, 0:42
Siedlce.. moje miasto takie piękne!
Zgłoś
P................8 2013-12-28, 2:45
Takie to chociaż lubią na ostro :]
Zgłoś
mi6chal 2013-12-28, 4:20
A tam. Imprezy są po to by się wyszaleć. Od czasu do czasu można się spić i poszaleć z przyjaciółmi a jak się chce pogadać przy piwku to wybiera się inne miejsca. Proste panie flourishman. Jak jest się młodym to trzeba się trochę wyszaleć.

Inna sprawa, jak ma się 30 lat i lata się za małolatami w klubie czy też jest się napakowanym i sterczy się przy parkiecie jak kołek. A, zapomniałbym też o takich co to tylko zaczepki szukają. Byłem raz z kumplem na trzeźwo w klubie to w życiu tylu sapaczy nie widziałem bo po procentach to wszystko inaczej wygląda.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów