Chyba połowa użytkowników tego serwisu musiała mieć takie w przedszkolu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja widze Tuska, Thun i Nowacką. no i nie jedynke bym tam załatwiał tylko dwójke.
poligon6 napisał/a:
Ja widze Tuska, Thun i Nowacką. no i nie jedynke bym tam załatwiał tylko dwójke.
Szkoda kasy ale kibel se można ich mordami powyklejać.
poligon6 napisał/a:
To PISuary więc kaczyński, szydło, macierewicz
pazuzu napisał/a:
To PISuary więc kaczyński, szydło, macierewicz
Gdybym w jakimś lokalu zobaczył pisuary w kształcie twarzy polityków, których wymieniłeś to w pierwszej kolejności naszczałbym na podłogę, ściany i sufit (jeśli by się to udało).
W dalszej kolejności pojadłbym grzybków marynowanych i zapił maślanką. Następnie wróciłbym żeby dokończyć żółto- brązowy fresk.
Odechciałoby się śmieszkowania z osób, które oprócz sięgania do kieszeni podatnika faktycznie COŚ próbują robić.
ja to pierdolłem i lałem w gacie
Taki prosty temat, a zawsze znajdą się jakieś durne lemingi, pieprzące o polityce
100Burned napisał/a:
Odechciałoby się śmieszkowania z osób, które oprócz sięgania do kieszeni podatnika faktycznie COŚ próbują robić.
A ja widzę, że są stylizowane na postacie żeńskie, znaczy mają tam normalna edukację seksualną.
TB303 napisał/a:
Taki prosty temat, a zawsze znajdą się jakieś durne lemingi, pieprzące o polityce
A tam! PiS ci morde lizał!
poligon6 napisał/a:
A tam! PiS ci morde lizał!
Pisałem ci już, byś do mnie nie pisał, prymitywie. Nie rozmawiam z podludźmi.
ich nosy pokazują z jakim rozmiarem sikać w jaki pisuar
a ten z harda co się nad swoim kutasem znęca to do ostatniego chodził bo taka końcówa opuchnięta
a ten z harda co się nad swoim kutasem znęca to do ostatniego chodził bo taka końcówa opuchnięta
"Pisałem ci już, byś do mnie nie pisał, prymitywie. Nie rozmawiam z podludźmi.'
Chuj mnie to boli.
Chuj mnie to boli.
ten pierwszy pisuar to rozumiem dla pani przedszkolanki, siadającej od tyłu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów