Profesjonalna obsługa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Rems napisał/a:
czy wam też od wczoraj sadol zajebiście wolno wgrywa wszystko?
A wykupiłeś pakiet VIPa?
wy piszecie o tym kluczu a o hamulcach nikt nie pisze
więc zrobię to ja
zajebiście rozgrzane hamulce, jestem zaskoczony że przy takiej temperaturze nie pękają
ja jak firmowym berlingo zapierdalam to się felgi dymią nie wiem dlaczego ale chyba też przez nagrzane hamulce
więc zrobię to ja
zajebiście rozgrzane hamulce, jestem zaskoczony że przy takiej temperaturze nie pękają
ja jak firmowym berlingo zapierdalam to się felgi dymią nie wiem dlaczego ale chyba też przez nagrzane hamulce
Mi to nawet nic nie wgrywało,ale zrobiłem formata i PO sprawie
@Rems
mi tak muli od tygodnia ponad :/ przyczyna serwera , czy kompa ..bo cała reszta neta śmiga idealnie
mi tak muli od tygodnia ponad :/ przyczyna serwera , czy kompa ..bo cała reszta neta śmiga idealnie
Nie wiem jak uczą w us,ale z tego co się orientuję to koła,i nie tylko koła,przykręca się po przekątnej.
Zeby hamulce pękły to trzeba by je czymś nagle ochłodzić np wodą. Inaczej jakie są podstawy do tego?
@Bila - dokładnie. Wszystko na krzyż. Jak będziesz przykręcał od np.: lewej do prawej to krzywo się wkręci, a tak równomiernie. No przynajmniej od moich nauczycieli to wiem i trochę z doświadczenia.
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Sadol daje dupy. Aż miałem dzwonić do swojej kablówki, że co jest kurwa, mam 64mbit/s w umowie, a filmiki z kalkulatora zawieszają się co kilka sekund. No kurwa, aż doczytałem, że sadistic stoi na ovh. Serio? może jestem opóźniony, ale ovh był/jest? darmowym serwem/hostingiem. I firma która gasi autora Bestdem, ma problemy z hostingiem? Bo serwisy typu sadistic, kwejk, i inne w stopce, prowadzi firma. Nie za darmo, za reklamy nabijane wejściami. Dlatego Bestdem został zgaszony, bo pomijał wyświetlanie reklam. Zresztą wielce mnie to wali, korzystam z Adblocka, a jak wchodzę ze smarta, to już czas go zrootować i posadzić adblock , bo póki co muszę zamykać te debilne reklamy żeby przejrzeć posty. No sorry, jeszcze niczego nie kupiłem poprzez linki z reklam. Ani nie tracę na nie czasu. Jak mam coś kupić, to konkret. I sprawdzam dokładnie cena/jakość. Dziękuję, do widzenie.
arathorn napisał/a:
NASCAR jest tylko dla biednych i głupich.
pewnie - bo lepiej oglądać WRC, gdzie ścigają się z duchami i czasem i rywalizacji tam nie czuć, albo F1, w którym o zwycięstwie decyduje jeden plastikowy piździółek przy spojlerze - a manewry wyprzedzania w wyścigu występują tak często, jak Jarosław pyka kobiety ... NASCAR nie jest skomplikowany, ambitny i wyszukany - NASCAR jest rozrywką, a rozrywka ma przynosić frajdę. Jeżeli nie byłeś na torze to nie jesteś w stanie poczuć atmosfery - zapach spalin i ryk prawdziwych silników, a nie wycie kosy spalinowej z F1 ... poza tym samo współzawodnictwo na torze jest bardziej kontaktowe i widowiskowe - części karoserii walają się po torze i nikt nie zjeżdża na PitStop by doczepić kawałek jakiegoś gówna bo inaczej nie ma szans na zwycięstwo. OK, w F1 bardziej liczy się taktyka, każdy najmniejszy szczegół musi być dopracowany i przewidziany wcześniej - dlatego porównałbym te wyścigi do takich "rajdowych szachów", natomiast NASCAR - do zapasów w stylu klasycznym. Osobiście dla relaksu przy piwie wolałbym oglądać zapasy ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów