Profesjonalna obsługa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
W końcu mudżina na coś się przyadł - kierowca dopiero w domu zauważył że portwela też brak.
czy wam też od wczoraj sadol zajebiście wolno wgrywa wszystko?
@Rems, coś w tym jest
Elektronik.
no właśnie zauważyłem ze sadistic zamula od wczoraj aż kurwica bierze, btw co do tego płomienia pod silnikiem to na hardzie sprawdzałem JESZCZE nic nie ma
A ja myślałem, że to tylko u mnie tak muli
Rems napisał/a:
czy wam też od wczoraj sadol zajebiście wolno wgrywa wszystko?
Dnia 12.03.2013 Administratorzy napisali:
Cytat:
Od godziny 16:00 mamy poważny problem z uciętym ruchem wychodzącym (5-10 razy) ze wszystkich naszych serwerów. Objawia się to przede wszystkim powolnym działaniem filmów, ale reszta też muli. Czekamy od kilku godzin, na wyjaśnienia od hostera, z tego co wiemy nie tylko my doświadczyliśmy tego problemu.
Nie ma za co
To redneckom w nascar do jazdy w kółko potrzebne są hamulce? przesada
Taaaaa hameryka a w eueopie wyatarczy 1 śrubka na koło czym tu się podniecać?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów