📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
widze "experty" od kolczatek "spilowanych na igly" i sily do utzymania psa..... ehhh widac ze psy znacie z tv ale naprawde o nich nic nie wiecie, nie smycz a mozg jest potrzebny!!!
mam 2 bule i jakos zero sily potrzeba zeby je prowadzic na smyczy bez zadnych kolczatek! ba nawet moja siostrzenica 4 letnia moze je prowadzic a psy jej nie pociagna! kwestia wiedzy na temat zwierza i tego jak one patrza na swiat!
Cesar Milan w tv i konsekwencja w wychowaniu wystarczy aby taka wiedze zdobyc!
Nie robcie z psow zabojcow to chyba nie forum tvn lub trwam!
mam 2 bule i jakos zero sily potrzeba zeby je prowadzic na smyczy bez zadnych kolczatek! ba nawet moja siostrzenica 4 letnia moze je prowadzic a psy jej nie pociagna! kwestia wiedzy na temat zwierza i tego jak one patrza na swiat!
Cesar Milan w tv i konsekwencja w wychowaniu wystarczy aby taka wiedze zdobyc!
Nie robcie z psow zabojcow to chyba nie forum tvn lub trwam!
Wygląda na miłego pieska
Prawda jest taka, że jak taki pies by się miał wyrwać to i wyrwał by się dla pudziana, jak taki pies podejrzewam, że auto by pociągnął. Przecież to sama kupa mięśni, najważniejsze jest wytresowanie. Jak pies wytresowany to dla córki 5 letniej może go dawać na spacer i będzie grzecznie maszerował przy nodze. Nie wyobrażam sobie takiej bestii bez specjalnego szkolenia. Sam mam owczarka niemieckiego który waży prawie 70 kg i w trakcie zabawy potrafił czasami przeciągnąć mnie przez pokój (a mały nie jestem) a co dopiero taki stwór...
Teraz pytanie jak to zajebać w razie W , z litr tego czym sie psy usypia ?, czy pół magazynka 9mm ?
Jak masz takiego psiaka w domu to niepotrzebna ci broń
@matush owczarek niemiecki 70 kg to chyba z akumulatorem na plecach
@up
Pił dużo mleka jak był mały
A tak serio - Matush5, wzorzec okresla maksymalną rasę ONka na 45 kg. Jeżeli Twój dobija do 70 to znaczy, że masz zwykłego kundla, pewnie jeszcze za niego zapłaciłes Poczytaj o pseudohodowlach, pozdrawiam
Pił dużo mleka jak był mały
A tak serio - Matush5, wzorzec okresla maksymalną rasę ONka na 45 kg. Jeżeli Twój dobija do 70 to znaczy, że masz zwykłego kundla, pewnie jeszcze za niego zapłaciłes Poczytaj o pseudohodowlach, pozdrawiam
znajoma miała podobnego wielkością... jak jej pytałem "na chuj ci takie wielkie bydle w domu" a ta palnęła (w towarzystwie 10-15 osób) że "a wiesz... jak nie ma mojego chłopaka to się mną opiekuje". Wszyscy wtedy mieliśmy po 18-20 lat więc odpowiedź była skazana na porażkę roku
Secret society, tryin' to keep they eye on me...
to zobaczcie co ta drobniutka sunia potrafi zrobić
Kolejny pizdo-kulturysta się znalazł.
Kolejny pizdo-kulturysta się znalazł.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów