📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To jest trochę,chyba skrzywienie psa,jak on merda ogonem pyzy zjadaniu ludzi?
trzeba pamiętać że jak taka kurwa rosochata atakuje bez opierdalania trzeba zapierdolić jej jak najmocniej się potrafi, najlepiej jak człowiekowi w pysk albo jajca, można też zacząć dusić i podnieść go, długopisem , kluczami albo ci tam się ma w oczy, wiadomo czasmi bydle zaskoczy, albo jak psisko potężne a ktoś drobny to sprawa trudniejsza, ale nie ma co się pierdolić tylko od początku puki ma się siłę i zdrowie atak
Własnie dlatego zawsze warto mieć przy sobie porządny nóż. Giwera była by lepsza ale w ustroju niewolniczym trzeba się prosić swojego pana.
Przecież to dobre pieski, oni na pewno się tak tylko "bawią.. w gryzionego".
uuuu Azjaci, to piesek pewnie już poszedł na rosół.. chociaż może gryzł bo właśnie na rosół miał iść?
Kosa 15cm i po piesku.
Tyle aut jeździ - dlaczego nikt go nie najedzie po prostu.
Co to jest za kraj gdzie jakiś posrany pies chodzi sobie i gryzie kogo chce? Może francja?
Tyle aut jeździ - dlaczego nikt go nie najedzie po prostu.
Co to jest za kraj gdzie jakiś posrany pies chodzi sobie i gryzie kogo chce? Może francja?
@up
wbiłbyś kosę by ratować gościa, a za Tobą zleciało by się masę pedałów krzycząc "Ty nie dobry kuku piesiowi", może przez to większość postronnych nie podejmuje działania
wbiłbyś kosę by ratować gościa, a za Tobą zleciało by się masę pedałów krzycząc "Ty nie dobry kuku piesiowi", może przez to większość postronnych nie podejmuje działania
SirMajkel
rosół z psa, raczej mięsko z grilla
rosół z psa, raczej mięsko z grilla
co za bestie, bija niewinnego pieselka, czlowiek pewnie wszedl na jego teren, on sie tam nie powinien znalesc, nie wolno bic psow, pies jest wazniejszy niz czlowiek, jezeli juz to nalezy wytlumaczyc pieskowi ze zle robi, zle wychowanie, winni ludzie, piesel nmie rozuimie zerniadsnvfivfdsuiovgbfhdhnufdas ps. mam goraczke
Gościu, kurwa, w stanach, pumę dusi bez broni, samemu w lesie, a tu w mieście typek dostaje wpierdol od psa.
Hrabia Drapula napisał/a:
trzeba pamiętać że jak taka kurwa rosochata atakuje bez opierdalania trzeba zapierdolić jej jak najmocniej się potrafi, najlepiej jak człowiekowi w pysk albo jajca, można też zacząć dusić i podnieść go, długopisem , kluczami albo ci tam się ma w oczy, wiadomo czasmi bydle zaskoczy, albo jak psisko potężne a ktoś drobny to sprawa trudniejsza, ale nie ma co się pierdolić tylko od początku puki ma się siłę i zdrowie atak
Bardzo byłeś najebany jak te wypociny z siebie wypluwałeś, czy po prostu jesteś idiotą z natury?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów