📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Na posiadanie "pitbulla" I innych groźnych ras czy mieszanek, powinni robic badania psychologiczne... Bo o ile rasa została stworzona w jakims celu, o tyle patusy robią z tego agresywne przedłużenie penisa. Taki pies musi byc odpowiednio prowadzony, szkolony i karmiony...
C0C0JUMBO napisał/a:
Na posiadanie "pitbulla" I innych groźnych ras czy mieszanek, powinni robic badania psychologiczne... Bo o ile rasa została stworzona w jakims celu, o tyle patusy robią z tego agresywne przedłużenie penisa. Taki pies musi byc odpowiednio prowadzony, szkolony i karmiony...
Tak samo na ćwiczenie sportów walki - ale to mrzonka. Mam sąsiada który jest mocno zaburzony i ćwiczy od lat. Walczy w klatkach a jest furiatem który napierdala żonę i wszystko dookoła. Pierdoli o spokoju ducha w jednej sekundzie a drugiej napierdala we wszystko. Po chwili neguje, że coś takiego miało miejsce. Tylko kwestią czasu jest kiedy trafi do psychiatryka a jak tam trafi to zrobi krzywdę pielęgniarce, sanitariuszowi itp.
Pseudobokser z Wieliczki ma takiego psa. 2 lata temu GOPR go ze Śnieżki ściąał bo mu Pumbusia zamarzła...
Halman napisał/a:
ale kto puścił tam psa? właściciel mądry jak jego pies.
A znasz kogoś mądrego z takim psem?
Oni zawsze są na mniej-więcej jednakowym poziomie umysłowym, tak się dobierają.
Powinien go rozpierdolić jak kartofla, a potem właścicela tego kundla. Kurwa jak wkurwiają mnie takie pajace, w jakimś celu to kręcił i właśnie na jego oczach, na filmie pies powinien być łbem wprasowany w ziemię... tfuuu
no raz tego się nie da obejrzeć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów