Tyle oryginalności mają dzisiejsze gwiazdy. Resztę odcinków tego programu można zobaczyć na stronie rmf fm.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:59
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
na samym wstępie - @Snur: Amen. Napisales najbardziej trafnego posta w temacie
co do 2:20 w filmiku - "Don't Stop The Party"
Zapewne splynie na mnie fala krytyki, ale pan redaktor prezentujacy 'piosenki' Pitbulla i oryginaly, z ktorych ów korzysta, troche mnie wkurwił. Mianowicie nie mialem pojecia o utworze jakiegos tam TJR, slynna melodia (mocno przyspieszona) pochodzi z piosenki "Funky Kingston" zespolu Toots and The Maytals z roku... 1973. Jako ciekawostke dodam, ze utwor mozna bylo slyszec w GTA:SA w radiu K-Jah (reggae-radio rzecz jasna ). Ot, dygresja, jak juz za cos sie zabieraja niech to robia porzadnie
Cale to 'gdzies juz to slyszalem' to spoko opcja, ale akurat jestem wyczulony na zespoly, ktorych slucham od lat : D
ps. tu oryginal piosenki, o ktorej mowie (niewazne video, chodzi o audio, na pewno nie obchodza nas zbaawy biednych czarnych :DDDD)
:
edit: @Legwan200 mnie ubiegł, czytalem caly temat, a jego post jakos mi umknal No nic, pozna godzina.
co do 2:20 w filmiku - "Don't Stop The Party"
Zapewne splynie na mnie fala krytyki, ale pan redaktor prezentujacy 'piosenki' Pitbulla i oryginaly, z ktorych ów korzysta, troche mnie wkurwił. Mianowicie nie mialem pojecia o utworze jakiegos tam TJR, slynna melodia (mocno przyspieszona) pochodzi z piosenki "Funky Kingston" zespolu Toots and The Maytals z roku... 1973. Jako ciekawostke dodam, ze utwor mozna bylo slyszec w GTA:SA w radiu K-Jah (reggae-radio rzecz jasna ). Ot, dygresja, jak juz za cos sie zabieraja niech to robia porzadnie
Cale to 'gdzies juz to slyszalem' to spoko opcja, ale akurat jestem wyczulony na zespoly, ktorych slucham od lat : D
ps. tu oryginal piosenki, o ktorej mowie (niewazne video, chodzi o audio, na pewno nie obchodza nas zbaawy biednych czarnych :DDDD)
:
edit: @Legwan200 mnie ubiegł, czytalem caly temat, a jego post jakos mi umknal No nic, pozna godzina.
Pit bull jest tylko jeden. Ten z Gebelsem, Despero, Metylem itd.
a łysy niech se jezyk odgryzie przy najblizszej okazji.
a łysy niech se jezyk odgryzie przy najblizszej okazji.
Ale o czym ta dyskusja? Pitbull nie jest muzykiem - on dodaje tylko ryj do tępych kawałków o dupie maryni. Muzyka to to, co ma przekaz.
I właśnie dlatego masowa muzyka szybko się ludziom przejada bo takie odgrzewane kotlety muzyczne przyprawiają o niestrawność. Przyznam,że wielką ekspertką w tej dziedzinie nie jestem ale przebrnęłam przez tyle gatunków, że to całe kopiowanie danych melodii w nowoczesnej muzyce mnie nie dziwi ale przecież jak się chce to można znaleźć i taką muzykę której nie puszczają w tych pospolitych stacjach radiowych, wierzcie mi na słowo, że trochę alternatywności jeszcze nikomu nie zaszkodziło.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów