Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No to sam zabłysnąłeś, wielki znawca. To jakbyś sam pokopał byś wiedział, że kiedyś pitbull robił zarąbistą muzę, konkretny rapik. A to, że teraz jest komercha, to się mu nie dziwię, parę chudych lat za tworzenie tego co się lubi, a teraz parę tłustych za publikę. I oto jest prawda...
Pitbull i "zarąbisty rapik"? Chyba nie słyszałeś dobrego latynoskiego rapu.
Gardzę pitbulem i komercyjną muzyką. Muzyka bez polotu tworzona dla debili, którzy nie potrafią sami zakręcić się i poszukać dobrych kawałków. Dno i ścierwo. Gdyby nie moja tolerancja dla gustów muzycznych, to podrzynałbym gardła słuchaczom pitbula za debilizm muzyczny i totalne bezguście.
P.S. pitbul i tak tylko odśpiewuje te kawałki, od tworzenia ma swoich ludzi.
to samo dawid z getta, florajda, inna itd itd
to gardzisz czy nie gardzisz, cwoki jak ty jeszcze bardziej mnie draznia niz takie pitbulle co kopiuja czyjes utwory
to gardzisz czy nie gardzisz, cwoki jak ty jeszcze bardziej mnie draznia niz takie pitbulle co kopiuja czyjes utwory
Uuuu fan eski się trafił. Przeczytaj jeszcze raz jaknie zrozumiałeś. Gardzę komercją, wielkimi gwiazdkami oraz ludźmi, którzy poprzez słuchanie takiego gówna "bo modne" albo "bo to gwiazdka zrobiła" rozpowszechniają to jeszcze dalej
Mówi się, że trzeba być tolerancyjnym, ale myślę tylko jedno o ludziach, którzy słuchają takiego czegoś i się im podoba (nie mówiąc o tym, że nawet kasę wydali, o zgrozo).
A tak uogalniając temat - po 200(X) roku w mainstreamowych mediach nie ma w ogóle żadnej muzyki tylko kupa gówna. Kiedyś na MTV czy Vivie chociaż stary dobry Eminem a teraz murzyńskie wycie w stylu Flo-Rida.
A już kompletnie wszystko się spierdoliło jak zaczęła się moda na muzykę (pseudo)elektroniczną i (pseudo)klubową. Kurwa jak ja nienawidzę tego pierdząco-wiercącego popowego gówna z nawijającymi murzynami albo zawodzącymi szesnasteczkami. Nienakurwawidzę. Komercja z czasem zeszmaci każdy gatunek, ale najważniejsze że zawsze pozostaje jednak liczne grono tych, którzy nie tworzą pod schematy mające zapewnić dochody tylko tak jak czują.
Od siebie dodam, że nie jest ze mnie stary dziad i nie jest to muza mojej młodości jak co poniektórych. Jednak uwielbiam czasami sobie posłuchać muzy z lat 70,80 ewentualnie 90. To było coś.
Polecam, jeśli ktoś odsłucha do końca przekona się.
Lub też Wszystkim znany chyba najlepszy sountrack z GTA VC
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów