Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No i ch*j mu w dupę, zawsze jak jest na vivie albo 4funie przełączam na inny kanał. Myślicie że to koniec? Nie ma szans - on niedługo zacznie swoje piosenki delikatnie udoskonalać i będą kolejne hity. Wnerwia to, bo z niego ani raper (jak pisze na wikipedii) ani wokalista, nie mam pojęcia jak tej zezowatej świni udało się wybić.
Czy ja wiem...
Jest taki rosyjski zasłużony artysta, w Rosji nazywany królem popu, Kirkorov. Większość jego piosenek, to właśnie takie covery. Jeśli nie wszystkie...
Tyle, że w Rosji nikt tego pajaca na poważnie nie bierze. Dla samych Ruskich to król wioski i obciachu, a jego występy traktuje bardziej jak kabaret niż muzykę.
Gardzę pitbulem i komercyjną muzyką. Muzyka bez polotu tworzona dla debili, którzy nie potrafią sami zakręcić się i poszukać dobrych kawałków. Dno i ścierwo. Gdyby nie moja tolerancja dla gustów muzycznych, to podrzynałbym gardła słuchaczom pitbula za debilizm muzyczny i totalne bezguście.
P.S. pitbul i tak tylko odśpiewuje te kawałki, od tworzenia ma swoich ludzi.
to samo dawid z getta, florajda, inna itd itd
No to sam zabłysnąłeś, wielki znawca. To jakbyś sam pokopał byś wiedział, że kiedyś pitbull robił zarąbistą muzę, konkretny rapik. A to, że teraz jest komercha, to się mu nie dziwię, parę chudych lat za tworzenie tego co się lubi, a teraz parę tłustych za publikę. I oto jest prawda...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów