Kolejny dowód na agresywność tej rasy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Typowa niekompetencja jego pana cwela. Skoro wie, że pies jest agresywny (bo tak go jebaniec wychował) to powinien zachować bezpieczny odstęp, a co najważniejsze założyć kaganiec.
sam się wybij... ja tam bym wybił raczej własciciela, co pies winny
mijagii@
Następnym razem napisz co to jest gamoniu, bo twoja wypowiedz nie wnosi niczego nowego. Nie na wszystkim trzeba się znać.
Następnym razem napisz co to jest gamoniu, bo twoja wypowiedz nie wnosi niczego nowego. Nie na wszystkim trzeba się znać.
TvStartCompilation@
Przecież sam mówisz o agresywności tej rasy Wiec jak to jest Panie TV, wrzucasz filmiki i swoje opinie o agresywności rasy a nie wiesz o jakiej rasie mówisz ?
Sprawdź jak wygląda bulldog i daj znac
Przecież sam mówisz o agresywności tej rasy Wiec jak to jest Panie TV, wrzucasz filmiki i swoje opinie o agresywności rasy a nie wiesz o jakiej rasie mówisz ?
Sprawdź jak wygląda bulldog i daj znac
pitbull nie odpuści będzie tak długo zaciskał szczęki aż odgryzie część lub zabiję ofiarę, jedna z kliku ras które to potrafią przez stosunkowo duże nozdrza, w takiej sytuacji wystarczy zatkać nos psu np. palcami i ciągnąc w taki sposób głowę w tył, bez dostępu powietrza pitbull będzie musiał otworzyć szczękę
lakeroll napisał/a:
pitbull nie odpuści będzie tak długo zaciskał szczęki aż odgryzie część lub zabiję ofiarę, jedna z kliku ras które to potrafią przez stosunkowo duże nozdrza, ....
Ty to tak z głowy, czy Ci się translator popierdolił?
Ja pierdolę. Jaki spasiony rottweiler.... Kurwa mać. Jakim chujem trzeba być aby takiego tucznika wyhodować.....
- Paaanie on nie gryzie
- Ugryzł?? To po coś go pan wkurwiał?!
- Nunu niedobry piesek, nie wolno odgryzać panu ręki ^^
Ech niektórzy nie są mentalnie gotowi do posiadania zwierzęcia.
- Ugryzł?? To po coś go pan wkurwiał?!
- Nunu niedobry piesek, nie wolno odgryzać panu ręki ^^
Ech niektórzy nie są mentalnie gotowi do posiadania zwierzęcia.
Wszystko zalezy od wychowania.
najlepiej to kołkiem mu przyjebać straci pies przytomność, krzyki go rozwścieczą bardziej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów