Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
No i dobrze. Piesek się wyszalal, zaspokoil swój instynkt, a pan żeby zapłacić właścicielowi za kozę będzie musiał sprzedać nerkę.
oby taki piesek zaspokoił swój instynkt na tobie.
Powiedz mi, jak murzyn zgwałci ci córkę to też powiesz "ojej no cóż, zaspokoił tylko swój instynkt"
i dlatego baby nie powinny się wypowiadać gdy nie mają pojęcia o czym mówią - czyli zawsze.
oby taki piesek zaspokoił swój instynkt na tobie.
Powiedz mi, jak murzyn zgwałci ci córkę to też powiesz "ojej no cóż, zaspokoił tylko swój instynkt"
i dlatego baby nie powinny się wypowiadać gdy nie mają pojęcia o czym mówią - czyli zawsze.
Czytać cię nauczyli w szkole, chociaż łatwo pewnie nie było. Ale rozumieć co czytasz to już nie dali rady .
Zajebałbym mu takiego kopa z rozbiegu aż by mu kurwa żebra potrzaskały. Kiedyś u nas suka owczarka zaczęła rzucać w powietrzu jak szmatą na lewo i prawo starą , schorowaną pudlicą. Jak jej kopa zajebałem , to kwiknęła, przeleciała przez taki murek do kolan co na tarasie był i kwiląc uciekła. Oddaliśmy później tego psa gdzieś na wieś i chuj wie czy tam czegoś nie zagryzła...
a wystarczyło wychować psa zamiast tylko hodować
Czytać cię nauczyli w szkole, chociaż łatwo pewnie nie było. Ale rozumieć co czytasz to już nie dali rady .
zamknij morde ...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów