📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jak piszesz - "niebezpieczny, agresywny", ale przede wszystkim wierny i lojalny, jak każdy mądry pies.
Wolę chuderlawego kumpla, który pójdzie za mną w ogień bez pytania, niż dwumetrowego dżudokę, któremu prawie nigdy się nie chce.
Wolę chuderlawego kumpla, który pójdzie za mną w ogień bez pytania, niż dwumetrowego dżudokę, któremu prawie nigdy się nie chce.
deliriumpermanent napisał/a:
Jak piszesz - "niebezpieczny, agresywny", ale przede wszystkim wierny i lojalny, jak każdy mądry pies.
Nieprawda.Wszystko zależy od wychowania.
@ deliriumpermanent musisz mieć zajebiście mocną psychikę że chodzisz na smyczy z 2 metrowym judoką na spacer
@jaras0303 , dzisiaj jakieś święto, że cie w szkole jeszcze nie ma ?
Ten piesek wygląda jakby coś do nich mówił, w stylu "nie bijcie się, proszę"
Jaki kraj taki Pitbull.
I pomyśleć, że wszystkie psy pochodzą od wilka.
To mój pies to samo nawet jak przybije z kimś piątkę to ten chuj mały zamiast rzucić się na gościa to na mnie skacze
UP
Skądś ja to znam, hmm...
Skądś ja to znam, hmm...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów