Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
każdy pies karmiony surowym mięsem będzie agresywny nawet york, bo potem od człowieka wyczuwa że jest po prostu surowym mięsem, ale taką bestie to od razu odjebać
Doberman mojego ojca całe życie był karmiony surowym miesem, a mimo to każdy z domowników bez obaw mógl mu w czasie jedzenia włożyć rękę do miski. To czy pies będzie agresywny zależy od wielu czymnnikow, ale nie od rodzaju pokarmu. Ojciec spędził w chuj czasu na poprawnym "ułożeniu" psa. Pies musiał wiedzieć że zajmuje najniższe miejsce w hierarchii i że bezwarunkowo ma wykonywać każdą komendę. Nauczenie tego wymagało dużo pracy i żadnego bicia czy znęcania, pies musiał wiedzieć że musi nam bezgranicznie ufać. Mój Golden też często karmiony surowym mięsem jeszcze się kurwa cieszył że mu się łapę pcha w michę, bo przy okazji liczył że się go podrapie czy pogłaszcze, surowe mięcho jadł, a większej kluchy nie znałem. To co jest na tym filmiku to jakaś jedna wielka porażka, może filmujący jest obcy dla psa, ale wtedy pies całą uwagę raczej skupiłby na intruzie niż na żarciu. Ktoś wychodowal sobie odbezpieczony granat.
oj koleś, pierdolisz jak potłuczony. To czym się karmi psa nie ma nawet cienia znaczenia. A twoja teoria o "wyczuwaniu mięsa" to jedna z najdurniejszych bajek jakie miałam okazję słyszeć.
To jak pies się zachowuje zalezy od jego wychowania. U tego na nagraniu wychowanie zostało zjebane równo i dokładnie - i debile sie pewnie z tego jeszcze cieszą. Do
Jedną z podstaw , które mają wpływ na zachowanie to to do jakiego stopnia pies ufa właścicielowi. Ten tutaj wobec filumjącego nie ma krzty zaufania do tego też patrząc na sposób jedzenia - jest często głodzony, oraz drażniony zarciem.
Wyrażaj się grzeczniej. No i dziwne, że słyszysz to co ktoś napisał. Ja czytam.
Jak byś przez tydzień nie jadł, tez byś tak wpierdalał proste
Burackie słownictwo...
Któregoś dnia opierdoli właściciela
Niech opierdoli bo na 99% takie zachowanie psa to wina jebniętego pana.
Pewnie kretyn go głodzi, szczuje i wzmaga w nim agresje, bo uważa że mając popierdolonego psa zabójce zostanie kozakiem na dzielni.
A pitbule które mają normalnych właścicieli są mega miłymi, wesołymi leniuchami-przylepami.
Wyrażaj się grzeczniej.
Burackie słownictwo...
Chuje kurwa niewychowane są, dziady pierdolone. Grzeczniej kurwa chamy! Mości pan zawitał na sadolu.
0:29 górna prawa dwójka próchnica - do leczenia
Przecież to jest szczeniak i ma mleczarki sam mam Amstaffa ma 6 miesięcy i waży 25 kg i jest przejawem "psa mordercy" zabija miłością
natentychmiast uśpić kurwe młotkiem
Nie lepiej poczekać jak zagryzie nagrywającego ?
Wyrażaj się grzeczniej. No i dziwne, że słyszysz to co ktoś napisał. Ja czytam.
Burackie słownictwo...
To jest Sadistic.pl, a nie "Projekt lady". Nie pasuje, nikt Cię tu nie trzyma.
każdy pies karmiony surowym mięsem będzie agresywny nawet york, bo potem od człowieka wyczuwa że jest po prostu surowym mięsem, ale taką bestie to od razu odjebać
No patrz, ja swojego wacka karmię mlekiem i nie jest wielki.
STAFFORDSHIRE BULL TERRIER z pit bullem nienma nic wspólnego
Burackie słownictwo...
nie zesraj się
a propo tematu .....SupremeLeader ma 100 procent racji, bo jeśli to wlaściciel psa filmuje, to on i pies do uśpienia
A ten bull jest po prostu potężnie skrzywdzony przez ludzi, robi pod siebie co widać na filmiku. Szkoda, że zapewne za to zapłaci życiem, gdy w końcu właściciel go nie okiełzna.
każdy pies karmiony surowym mięsem będzie agresywny nawet york, bo potem od człowieka wyczuwa że jest po prostu surowym mięsem, ale taką bestie to od razu odj***ć
Moje jedzą surowe mięso i nie są agresywne. Nawet jak im miskę z jedzeniem przestawiam to się tylko grzecznie odsuwają.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów