Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pitbull to dobry piesek był, zawsze ogonkiem merdał i łapę podawał. Niemożliwe żeby kogoś zaatakował. To wina jego kolegów - tych wstrętnych jamników. To oni go demoralizowali.
A zebys wiedzial.. a najgorsze sa miniaturki.. Jamniki miniaturki, chore pojeby.
A zebys wiedzial.. a najgorsze sa miniaturki.. Jamniki miniaturki, chore pojeby.
Tylko na tym portalu nie widzę jamników zagrażających ludzi tylko zawsze jest to jakiś zjebany pitabul, amsaf czy inne genetycznie wyrzeźbione gówno
[ Dodano: 2024-06-21, 11:52 ]
Zagryzających*^
Ale jamnikowi zajebiesz z buta i idziesz dalej. Problem z pitbullami i podobnym gównem jest taki, że kupują je zakompleksione patusy żeby mieć szacun na dzielni, a potem nie potrafią nad takim psem zapanować.
Pitbull to dobry piesek był, zawsze ogonkiem merdał i łapę podawał. Niemożliwe żeby kogoś zaatakował. To wina jego kolegów - tych wstrętnych jamników. To oni go demoralizowali.
Mam jamniki, fantastyczne psy. Jedyna wada to zapędy myślowego i kopacze.
Tylko na tym portalu nie widzę jamników zagrażających ludzi tylko zawsze jest to jakiś zjebany pitabul, amsaf czy inne genetycznie wyrzeźbione gówno
Zagryzających*^
Czy wy wszystko musicie brac kurwa na serio? Mam suczke posokowca bawarskiego, taki przerosniety jamnik i jamnika miniaturke, taki kieszonkowy jamnik. Dwie suczki, obydwie slodkie i kochaja ludzi. I mam sasiada pojeba z taka swinia zmutowana jak na nagraniu. Jak kiedys w wiadomosciach bedziecie slyszec ze sasiad somsiodowi, odjebal psa z broni palnej. To bede to ja.
Czy wy wszystko musicie brac kurwa na serio? Mam suczke posokowca bawarskiego, taki przerosniety jamnik i jamnika miniaturke, taki kieszonkowy jamnik. Dwie suczki, obydwie slodkie i kochaja ludzi. I mam sasiada pojeba z taka swinia zmutowana jak na nagraniu. Jak kiedys w wiadomosciach bedziecie slyszec ze sasiad somsiodowi, odjebal psa z broni palnej. To bede to ja.
Też mam sąsiada pojeba z taką pokraczną świnią, ale nie wiem co to za rasa. A najgorsze, że chyba się boi z tym psem wychodzić, bo w UK niektóre rasy są zakazane i może ta też. Więc łazi z nim po podziemnym parkingu i ten jebany pies tam sra. Oczywiście, zjeb nie sprząta, po co.
Zagryzających*^
Bo jamniki zagryzają też filmujących, a kamery i taśmy zżerają. Nie odpuszczaja nikomu. Dlatego nie ma filmów z nimi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów