Co za polityka?!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Co za polityka?!
jednoręki-ujeżdżacz napisał/a:
Zaraz będziecie kurwa prosić o kromkę chleba pod urzędem miasta i gminy spierdoleńcy. Wolum śmiertelności oraz wiek zmarłych nie wskazuje na kompletnie niewspółmierne środki które zostały zastosowane.
Bydło, po prostu bydło chowu klatkowego. Od jakiegoś miesiąca wiem, że ludzie są gorsi niż trzoda chlewna hodowana na mięso. Bydlęcia uchylić drzwi, to najprawdopodobniej ucieknie a niedojebany człowiek który naogląda się tv jeszcze sam się zarygluje we własnym chlewie i jeszcze będzie innych chciał zamknąć.
Spłońmy jako gatunek, potrzeby jest gruby rozpierdol na tej planecie żebyśmy po prostu zniknęli.
Aha, zapomniałem: buda poligon!
pani Kidawa- Błońska. Wtamy serdecznie na forum : )
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów