Co za polityka?!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Co za polityka?!
Za to piwo można postawić...
Podobny poziom reprezentuje bydło które zamiast siedzieć na dupie pierdoli " Ze moze chodzić gdzie chce bo rząd konstytucje łamiom"
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
poligon6 - tobie karzą siedzieć na dupie a sami rocznice odpierdalają w wielkim świńskim stadzie i niby to wieprzowa praca.
Marco_Zg napisał/a:
poligon6 - tobie karzą siedzieć na dupie a sami rocznice odpierdalają w wielkim świńskim stadzie i niby to wieprzowa praca.
Ubolewasz, że mogą się zarazić a każdy z nich w grupie ryzyka
No i chuj ze zul ale ma racje! Nie chece ukrasc tylko kupic wiec co za problem Nasz klient nasz pan a pieniadze nie smierdza
Marco_Zg napisał/a:
Nawet nie wiesz jak chce by te głupie kurwy się pozarazały. Rozniesie się to tylko w środowisku tych debili.
Dlatego jestem mądrzejszy od tych idiotów i nie ryzykuje zdrowiem rodziny, znajomych czy przypadkowych ludzi. Niech jeszcze polecą do smoleńska i się kolejny raz wypierdolą. Czego sobie i wam życzę na święta.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
poligon6 napisał/a:
Nawet nie wiesz jak chce by te głupie kurwy się pozarazały. Rozniesie się to tylko w środowisku tych debili.
Dlatego jestem mądrzejszy od tych idiotów i nie ryzykuje zdrowiem rodziny, znajomych czy przypadkowych ludzi. Niech jeszcze polecą do smoleńska i się kolejny raz wypierdolą. Czego sobie i wam życzę na święta.
Nke wierzę ale w dwóch pierwszych zdaniach masz rację!!!
Więc przestałem celować w nią flarą...
o ho ho ale smieszne ale smieszne... teraz kolejka wydluzy sie o 20 min bo trzeba posprzatac itd bardzo kurwa zabawne
Wsióry się śmieją, a każdy z nas w środku odczuwa to samo.
I przylezie taka kurwa śmierdząca gównem zajebana i robi problem....i pani kasjerka się z gównem użerać musi
Dupeczka przed kamerzystą fajna
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów