Co za polityka?!
Co za polityka?!
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dupeczka przed kamerzystą fajna
Właśnie!!! Chuj z menelem. Na widoku fajna Niunia
Właśnie!!! ch*j z menelem. Na widoku fajna Niunia
Szkoda tylko, że jak ją złapał w kadr to akurat skończył się filmik.
Podobny poziom reprezentuje bydło które zamiast siedzieć na dupie pierdoli " Ze moze chodzić gdzie chce bo rząd konstytucje łamiom"
Za to ty prezentujesz poziom plebsu, który lubi być ruchany w dupę do bólu...
Za to ty prezentujesz poziom plebsu, który lubi być ruchany w dupę do bólu...
Powiedziałes co wiedziałeś polski cebularzu, we Włoszech tez były takie grzbiety co wiedzą lepiej. Żal mi was przygłupy.
Podobny poziom reprezentuje bydło które zamiast siedzieć na dupie pierdoli " Ze moze chodzić gdzie chce bo rząd konstytucje łamiom"
Bo ile można siedzieć??!
Bo ile można siedzieć??!
No cóż to nie średniowiecze masz ludzi i znajomych i mozesz sie z nimi bezprzewodowo porozumiewć. Np, zrobić sesje RPG, lub pogadać o starych karabinach. Możesz nawet z kurwą z roxy zrobić cyber sex i nie załapać syfa.
A nie, spoko, schowaj się do mysiej dziury bo dziadek Kaczyński tak każe. Chuj, że łamie prawa o które walczono przez lata. Ludzie lubią silnych nadzorców z batem, takich się szanuje.
Popieram restrykcje związane z epidemią, ale niech będą prawnie regulowane inaczej mamy zamordyzm.
Powiedziałes co wiedziałeś polski cebularzu, we Włoszech tez były takie grzbiety co wiedzą lepiej. Żal mi was przygłupy.
statystyki wlochy
Dane z narodowego instytutu statystyki we Włoszech.
Śmierć w 2019 roku- 647 tys. ludzi. Daje to 1772,6 osób dziennie....
Na Covid- 19 umarło 18849 osób ( dane sprzed 20 minut). Od 21 stycznia do dzisiaj. Czyli przez 70 dni. Co nam daje 269 zgonów dziennie. Jeśli w poprzednim roki umierało dziennie 1772,6 osoby a na Covid-19 269 i to tylko dane z 70 dni... To znaczy, że covid-19 jest przyczyną raptem 15% zgonów.
Idąc za danymi z italiaora.org/:
60.341.154 Ludność Włoch
126,078 Urodzony w tym roku
Urodzony dzisiaj
185 846 zmarło w tym roku
1,571 Nie żyje dzisiaj
104,267 Nowi imigranci przybyli w tym roku
881 Przybyło dziś nowych imigrantów
8.035.935 Wszystkich imigrantów obecnych we Włoszech
-34.140 Zmiana liczby ludności w tym roku
-279Zmiana populacji dzisiaj
Zmarło w tym roku 185846 osób. Dziennie daje to 1840 osób. Do tej pory jest to raptem o 68 osób więcej dziennie niż średnio przez cały 2019 rok. A jeszcze zostało nam sporo 2020 roku. Jeśli średnia utrzyma się na poziomie poprzedniego roku, to oznacza, że ten wirus jest uja warty i się mylisz.
Mam nadzieję, że pomogłem.
A nie, spoko, schowaj się do mysiej dziury bo dziadek Kaczyński tak każe. Chuj, że łamie prawa o które walczono przez lata. Ludzie lubią silnych nadzorców z batem, takich się szanuje.
Tu cie boli misiu o malym rozumku. Różne rządy o róznych pogldach wprowadzają takie same lub podobne rozwizania wobec kryzysu. Tylko idioci rozpatruja to na lini politycznej. Lewicowy rząd we Włoszech jedzie teraz po Mumi Europejskiej, ale nie powiedzieli ci o tym w TVN-ie.
Zmarło w tym roku 185846 osób. Dziennie daje to 1840 osób. Do tej pory jest to raptem o 68 osób więcej dziennie niż średnio przez cały 2019 rok. A jeszcze zostało nam sporo 2020 roku. Jeśli średnia utrzyma się na poziomie poprzedniego roku, to oznacza, że ten wirus jest uja warty i się mylisz.
Mam nadzieję, że pomogłem.
Tylko czekałem na statystyka. W europie na zapalenie płuc umiera 300 tyś osób w samej Polsce 12 tyś. Tylko czemu we włoszech wywozili ciała w ciężarówkach i doszło do zapasci słóżby zdrowia?
Nie wiem czy ci tłumaczyć czym jest epidemia, wzrost o kilka tysięcy dziennie przypadków śmiertelnych. Jak myślisz tłumaczyć ci to?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów