Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
pewnie Amerykanie, więc to nie piwo, a szczyny
Aleś palnął. USA ma akurat najwięcej browarów na świecie i najbardziej rozwinięty rynek piwny. Najogólniej rzec biorąc, masz tam największy możliwy wybór piw, na tle innych państw.
no i 5l dobrego piwa poszlo sie jebac... szkoda ze sobie ta siekiera w noge nie przyjebal
Dobrego piwa? Na te szczyny jest tylko jedno miejsce:
TB303, miałem Cię za faceta z głową, ale jeśli uważasz, że więcej znaczy lepiej, to nie mamy o czym gadać Dla mnie, mogą mieć nuklearne browary i najebane ich na każdym rogu. Nie zmieni to faktu, że większość nadal będzie szczynami. Większość, nie wszystkie. To co zmarnowali, to szczyny. Chyba, że np. Harnaś to dla Ciebie piwo
Z tym drogi kolego, że w stanach jakość idzie w parze z ilością. Tam nie jest tak jak w Polsce, że większość rynku stanowią produkowane masowo euro-lagery.
TB303, miałem Cię za faceta z głową, ale jeśli uważasz, że więcej znaczy lepiej, to nie mamy o czym gadać Dla mnie, mogą mieć nuklearne browary i najebane ich na każdym rogu. Nie zmieni to faktu, że większość nadal będzie szczynami. Większość, nie wszystkie. To co zmarnowali, to szczyny. Chyba, że np. Harnaś to dla Ciebie piwo
Co Ty pierdolisz kolego? Poczytaj sobie trochę o piwnej rewolucji i skąd przyszła ona do Europy. Amerykanie mają obecnie najwięcej stylów piwa i około 5000 browarów rzemieślniczych. No ale teraz już wiemy, że to wszystko tylko propaganda USA, bo kolega był w NY i ich zdemaskował.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów