Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-25, 23:00
Piwko
terro79 • 2015-07-22, 19:32
Tak w ramach edukacji bo zapewne niewielu z was próbowała takich piw. Ciekawy montaż i całkiem ładne dziewczyny

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
Vouriel 2015-07-23, 20:14 3
bosslolkowy napisał/a:

Chyba jedyne piwo jakiego nie trawię to portery. Dwa razy próbowałem i dwa razy wyplułem

Kolego, znam tylko jedną osobę której piwo typu porter/stout posmakowało za 1 razem Mi nie smakowały pierwsze 2 guinnessy(jeszcze craftowych nie piłem wtedy) a na tą chwile zdecydowanie Portery to są piwa ulubione

Patol napisał/a:

Gardzę piwem w każdej postaci - obrzydliwe, śmierdzące gówno, jak można aż tak wychwalać ten trunek. Co to za czasy, że grubas z piwem na fotelu to oznaka męstwa?

Uprzedzając pytania sadoli - ja nie z tęczowych.

Nie próbowałeś pewnie ani nie wąchałeś nawet połowy rodzajów piw jakie są dostępne tylko w Polsce, więc nie możesz tak uogólniać, piw jest tyle różnych całkowicie gatunków, że stwierdzenie że nie lubie piwa jest po prostu słabe, bo to jest tak różnorodny trunek że każdy znajdzie dla siebie swój smak
Zgłoś
borys_ru 2015-07-23, 20:18
sour ale jest fajne ma posmak kwaskowy jak żurek mega fajen uczucie
Zgłoś
Recydywista 2015-07-23, 20:25 1
snoq napisał/a:

@Up - większość tych ludzi jest zupełnie NORMALNA! Nie zphotoshopowana jak 90% internetu. Tak wygląda przekrój społeczeństwa. Jest i Janusz z Bożeną, jest Karyna. Typowy Seba i reszta ludu. Są i grubasy są i chudasy. Jest brzydka dupa i ładna dupa. Aż jestem ciekaw jakim ty jestes przykładem ideału ze tak pierdolisz Co ty chcesz od Brown Ale albo Porter'a ? India Pale Ale - połowa sadoli by jebała bo dobry MILF. Pale Ale to w ogóle A na sam koniec jeżeli gościa nazywasz grubasem to mam nadzieje ze twój Sebix zrobic ci bachora jak bedziesz miała już te 17 lat i bedziesz gówno wartą karykaturą niczego

a tak po krotce bo mozesz nie zrozumiec posta snoq'a
... won miedzy lodowke a piecyk !
Zgłoś
rai87 2015-07-23, 20:30 1
Patol napisał/a:

Gardzę piwem w każdej postaci - obrzydliwe, śmierdzące gówno, jak można aż tak wychwalać ten trunek. Co to za czasy, że grubas z piwem na fotelu to oznaka męstwa?

Uprzedzając pytania sadoli - ja nie z tęczowych.

Uuuu rzuciłeś się z motyką na Słońce. Pamiętaj, że piwo jest z nami od ponad 4000 lat, zachwalały je oktyliony ludzi, a obecnie nie licząc wody i herbaty (wynik herbaty zawyża bliski wchód) jest to najczęściej spożywany płyn. A wiesz, że jeżeli sądzisz inaczej niż biliony ludzi jesteś "odmienny"?
Zgłoś
Luki1302 2015-07-23, 20:33 4
Najlepsze piwo to jest takie uwarzone w domu, normalnie zacierane z dobrej jakości słodu, i zapach tej gotowanej brzeczki w całym domu, kto pędzi ten wie jak zajebiście to pachnie. I oczywiście wszystko tak jak powinno w odpowiednich temperaturach, chmielone na ciepło. Potem drożdże do butli i niechaj się fermentuje. Do buteleczek i na taki skwar to jest rewelacyjne. najlepsze to było Barely Wine co nam z Ojcem wyszło miało prawie 13 procent 3 butelki i faza jak cholera.
Zgłoś
Recydywista 2015-07-23, 20:33 1
niby odmiennosc to nic zlego ale .. ja pierdole... jak mozna piwska nie lubic ...
Zgłoś
S................a 2015-07-23, 20:35 1
Recydywista napisał/a:

a tak po krotce bo mozesz nie zrozumiec posta snoq'a
... won miedzy lodowke a piecyk !

Twój ojciec tak matkę trzyma?
Zgłoś
Vouriel 2015-07-23, 20:39
Miniaturka napisał/a:

Pyskata, to dobrze.
przedstaw się w tym temacie
Zgłoś
G................D 2015-07-23, 21:04
the house of rising sun
Zgłoś
gwizd_ek 2015-07-23, 22:02
Ze stylów wymienionych w filmie piłem wszystkie i to w kilku wariantach
Zgłoś
cenius 2015-07-23, 22:19 2
Cytat:

Co ty chcesz od Brown Ale albo Porter'a ? India Pale Ale - połowa sadoli by j***ła bo dobry MILF. Pale Ale to w ogóle

HAHAHAH szach mat kretynko
Zgłoś
Plecionkarz 2015-07-24, 0:20
jedno pytanie: a po chuj oni się rozebrali do picia piwa?
Zgłoś
i................i 2015-07-24, 2:24 5
Plecionkarz napisał/a:

jedno pytanie: a po chuj oni się rozebrali do picia piwa?

To Ty pijesz piwo w ciuchach?
Zgłoś
eXo^^ 2015-07-24, 7:01 2
@Plecionkarz, pojebany jesteś w ubraniu pić ? Bez sensu
Zgłoś
Recydywista 2015-07-24, 7:22 2
Miniaturka napisał/a:

niestety nie, ale tobie by sie przydalo. Pyskate albo ciagna pale albo zapierdalaja zmywajac podlogi w mc donaldzie.

btw titts or gtfo
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem