Tak w ramach edukacji bo zapewne niewielu z was próbowała takich piw. Ciekawy montaż i całkiem ładne dziewczyny
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-25, 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
"If you've never tasted Craft Beer, then you've never tasted Beer!" tyle w tym temacie taka prawda ;]
ciekawe ilu sadoli bawi sie w warzenie piwa ?
ciekawe ilu sadoli bawi sie w warzenie piwa ?
lubisz patrzeć jak grubas oblewa się piwem? bo ja nie. poza tym, większość tych ludzi jest obrzydliwa.
@Up - większość tych ludzi jest zupełnie NORMALNA! Nie zphotoshopowana jak 90% internetu. Tak wygląda przekrój społeczeństwa. Jest i Janusz z Bożeną, jest Karyna. Typowy Seba i reszta ludu. Są i grubasy są i chudasy. Jest brzydka dupa i ładna dupa. Aż jestem ciekaw jakim ty jestes przykładem ideału ze tak pierdolisz Co ty chcesz od Brown Ale albo Porter'a ? India Pale Ale - połowa sadoli by jebała bo dobry MILF. Pale Ale to w ogóle A na sam koniec jeżeli gościa nazywasz grubasem to mam nadzieje ze twój Sebix zrobic ci bachora jak bedziesz miała już te 17 lat i bedziesz gówno wartą karykaturą niczego
snoq, nie muszę być ideałem żeby mieć określone preferencje jeśli chodzi o ludzi. nie wypowiadam się za wszystkich przecież, więc chuj mnie obchodzi, że dla Ciebie to jest fuckable. dla mnie gówniany temat, gówniany film. stracone 2 minuty życia. Ty wal dalej pod spoconego Janusza. ja wychodzę.
Nie muszę zdejmować koszulki, by napić się dobrego piwa. A jak już kupię sobie lepszy browar (jakiegoś koźlaka albo stouta - inni mogą lubić lagery, IPA, czy inne kölsch - kwestia gustu), to nie leję go sobie po ryju, jak nieogolony jegomość z powyższego filmu, tylko wlewam do ust i przełykam, ciesząc się smakiem.
Nawiasem, faktycznie część wygląda jak spocone Janusze. Może film powstał po to, by leczyć oglądających z kompleksów, by krzyczeć do nich "hej, popatrzcie, są brzydsi od was"?
Pozdrawiam.
Nawiasem, faktycznie część wygląda jak spocone Janusze. Może film powstał po to, by leczyć oglądających z kompleksów, by krzyczeć do nich "hej, popatrzcie, są brzydsi od was"?
Pozdrawiam.
Widzę że kilku osobom się Tyskie stygnie, pijcie na zdrowie. Ludzie jak ludzie. Na ulicy się też różnych spotyka. Film ma pokazać reakcje zwykłych ludzi na piwa craftowe. A to że jakiś brudas nie umie uszanować tak szlachetnego trunku to nie moja wina.
W Lidlu teraz mają dobre ceny na przyzwoite browary. Mozna sobie przetestowac, albo zrobic zapas - jak kto woli.
Gardzę piwem w każdej postaci - obrzydliwe, śmierdzące gówno, jak można aż tak wychwalać ten trunek. Co to za czasy, że grubas z piwem na fotelu to oznaka męstwa?
Uprzedzając pytania sadoli - ja nie z tęczowych.
Uprzedzając pytania sadoli - ja nie z tęczowych.
@patol - a co pijesz?
Ja uwielbiam browarek. Jak nie wiem na co mam ochotę to wchodzę do sklepu i kupuję np. 4 różne. Akurat gustuję w jasnych piwach wszelkiej maści więc jest z czego wybierać. Chyba jedyne piwo jakiego nie trawię to portery. Dwa razy próbowałem i dwa razy wyplułem
Ja uwielbiam browarek. Jak nie wiem na co mam ochotę to wchodzę do sklepu i kupuję np. 4 różne. Akurat gustuję w jasnych piwach wszelkiej maści więc jest z czego wybierać. Chyba jedyne piwo jakiego nie trawię to portery. Dwa razy próbowałem i dwa razy wyplułem
Pierdolone Feministki Są Wszędzie ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów