📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Gościu chyba pierwszy raz w życiu piwo pił jak myślał, że uda mu się opróżnić flaszkę z całym gazem
-Ernest Hemingway
, słodu można narobić z wielu roślin uprawnych... To tak, jakby powiedzieć, że chleb jest z mąki, a nie z żyta
To mi zesłoduj kukurydze albo ryż, parówo.
Widać że coś tam wiesz, ale tak pobieżnie i tak naprawdę to możesz przyszpanować wiedzą tylko pijącym na co dzień Żubra z puchy albo fanom Kopyry. Kukurydzę, ryż, sorgo, dodaje się do produkcji piwa jako składnik niesłodowany- czytaj tańszy. Tego się nie słoduje!
wielce mi kurwa wyczyn wypic piwo na hejnał. Wypij idioto wiadro szczyn w tym samym stylu i nominuj swoich ziomków to będziesz mocny... Rozpierdalają mnie te "CZELENDŻE"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów