18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Halman 2019-01-17, 0:16 1
nic mnie tak dawno nie rozbawiło....miał być kozak na streamie a wyszedł (dosłownie) paw
Zgłoś
A................s 2019-01-17, 0:17 2
Piwa i szampana tak się nie wypije. Jak miałem 18 lat, to w ten sposób wypiłem wódkę, całe pół litra. Fakt, że później kolega niósł mnie na kwaterę, ale wypiłem i przeżyłem
Zgłoś
p................a 2019-01-17, 1:45 1
kurwa co za oblech
Zgłoś
Salieri16000 2019-01-17, 10:35 2
8broda8 napisał/a:

Piwo huragan challenge

Moja rada: nie używaj słów, których nie znasz znaczenia, ewentualnie upewnij się co one znaczą, byś nie zrobił z siebie głupka...

Huragan to silny wiatr, a to co powstało po zakręceniu w butelce przypomina trąbę powietrzną lub trąbę morską.
Zgłoś
Hrabia Drapula 2019-01-17, 11:17 3
a gdzie tam szkoda piwa, przecież te amerykańskie pomyje typu, corony, millersy i inne to nawet chyba większe badziewie jak nasze eurolagery , czemu to piją z limonką przeważnie ? albo że by miało jakikolwiek smak albo że by zabić smród

Zgłoś
Ronoaro 2019-01-17, 15:59 2
Corona to chuj a nie piwo. Piwo jest ze słodu, a nie z kukurydzy i ryżu.

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
Machol 2019-01-17, 16:08
Ronoaro, słodu można narobić z wielu roślin uprawnych... To tak, jakby powiedzieć, że chleb jest z mąki, a nie z żyta

Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.
Zgłoś
xtz171 2019-01-17, 16:12
miało być tornado a wyszedł wulkan, też fajnie
Zgłoś
Macias17 2019-01-17, 16:15 2
Salieri16000 napisał/a:

Moja rada: nie używaj słów, których nie znasz znaczenia, ewentualnie upewnij się co one znaczą, byś nie zrobił z siebie głupka...

Huragan to silny wiatr, a to co powstało po zakręceniu w butelce przypomina trąbę powietrzną lub trąbę morską.

Z wiki: "Huragan – zjawisko silnego wiatru (...) Najczęściej mianem huraganów określa się odpowiednio silne cyklony tropikalne."

Moja rada : Jak już kogoś pouczasz i do tego wyzywasz go od głupków, to upewnij się że masz rację żeby przypadkiem nie wyjść na jeszcze większego dzbana
Zgłoś
Cergo 2019-01-17, 16:52
piwo heeheee jakiś gówno nie piwo
Zgłoś
InnyName 2019-01-17, 17:29
I Dont anderstend.

Po chuj. Nie ogarniam ludzi którzy piją piwo żeby wypić. Piwo i ogólnie alkohol czy fajki powinno się zażywać dla przyjemności, a nie dla przymusu... co mu to kurwa da

WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Zgłoś
htp 2019-01-17, 17:39
InnyName napisał/a:

I Dont anderstend.

Po chuj. Nie ogarniam ludzi którzy piją piwo żeby wypić. Piwo i ogólnie alkohol czy fajki powinno się zażywać dla przyjemności, a nie dla przymusu... co mu to kurwa da

A co on jakieś zwierze, żeby wodę pić?

Alois napisał/a:

Piwa i szampana tak się nie wypije. Jak miałem 18 lat, to w ten sposób wypiłem wódkę, całe pół litra. Fakt, że później kolega niósł mnie na kwaterę, ale wypiłem i przeżyłem

Kolega dzielnicy założył się że wypije duszkiem pół litra wódki. zakład wygrał, ale nie przeżył .
Zgłoś
SuchyHarry 2019-01-17, 18:12
Kolejna seria challenge'y dla debili, no ale cóż... W takich czasach żyjemy, że już nawet bardziej opłaca się jebnąć jakiś "czelendż" i dla paru lajków rozgazować sobie bebechy browcem niż czerpać przyjemność z jego picia.

"...i nawet kiedy umrę, będę mieć zamontowane dwa subwoofery w trumnie." ~Słoń, Bajters
Zgłoś
Dżizas_kurde 2019-01-17, 21:24
Piwo... jasne kurwa

==============================================
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów