📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
nic mnie tak dawno nie rozbawiło....miał być kozak na streamie a wyszedł (dosłownie) paw
Piwa i szampana tak się nie wypije. Jak miałem 18 lat, to w ten sposób wypiłem wódkę, całe pół litra. Fakt, że później kolega niósł mnie na kwaterę, ale wypiłem i przeżyłem
kurwa co za oblech
8broda8 napisał/a:
Piwo huragan challenge
Moja rada: nie używaj słów, których nie znasz znaczenia, ewentualnie upewnij się co one znaczą, byś nie zrobił z siebie głupka...
Huragan to silny wiatr, a to co powstało po zakręceniu w butelce przypomina trąbę powietrzną lub trąbę morską.
a gdzie tam szkoda piwa, przecież te amerykańskie pomyje typu, corony, millersy i inne to nawet chyba większe badziewie jak nasze eurolagery , czemu to piją z limonką przeważnie ? albo że by miało jakikolwiek smak albo że by zabić smród
Corona to chuj a nie piwo. Piwo jest ze słodu, a nie z kukurydzy i ryżu.
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Ronoaro, słodu można narobić z wielu roślin uprawnych... To tak, jakby powiedzieć, że chleb jest z mąki, a nie z żyta
Huragan to silny wiatr, a to co powstało po zakręceniu w butelce przypomina trąbę powietrzną lub trąbę morską.
Z wiki: "Huragan – zjawisko silnego wiatru (...) Najczęściej mianem huraganów określa się odpowiednio silne cyklony tropikalne."
Moja rada : Jak już kogoś pouczasz i do tego wyzywasz go od głupków, to upewnij się że masz rację żeby przypadkiem nie wyjść na jeszcze większego dzbana
I Dont anderstend.
Po chuj. Nie ogarniam ludzi którzy piją piwo żeby wypić. Piwo i ogólnie alkohol czy fajki powinno się zażywać dla przyjemności, a nie dla przymusu... co mu to kurwa da
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Po chuj. Nie ogarniam ludzi którzy piją piwo żeby wypić. Piwo i ogólnie alkohol czy fajki powinno się zażywać dla przyjemności, a nie dla przymusu... co mu to kurwa da
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
InnyName napisał/a:
I Dont anderstend.
A co on jakieś zwierze, żeby wodę pić?
Alois napisał/a:
Piwa i szampana tak się nie wypije. Jak miałem 18 lat, to w ten sposób wypiłem wódkę, całe pół litra. Fakt, że później kolega niósł mnie na kwaterę, ale wypiłem i przeżyłem
Kolega dzielnicy założył się że wypije duszkiem pół litra wódki. zakład wygrał, ale nie przeżył .
Kolejna seria challenge'y dla debili, no ale cóż... W takich czasach żyjemy, że już nawet bardziej opłaca się jebnąć jakiś "czelendż" i dla paru lajków rozgazować sobie bebechy browcem niż czerpać przyjemność z jego picia.
==============================================
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów