Polska w całej okazałości.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:04
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
4 lata na emeryturze żyje?
musiał by przegladac sadistica i praktykować wszystkie filmiki live :S
musiał by przegladac sadistica i praktykować wszystkie filmiki live :S
ma racje średnia to nieco ponad 4 lata... tyle że to jest średnia oczywiście.
Podoba mi się ten tok myślenia.
4 lata, Takie łąjzy jak jaruzelski i reszta niezle srednia poprawiaja.
Prawie rok temu redaktorzy RMF-FM to podali. Poza tym, za materiał z innej strony piwa nie dam...
średnia 4 lata,a przecież teraz dużo osób nie dożyje emerytury,tylko mundurówki mają emerytury po 15 latach więc to są koszta dla państwa,powinni to zlikwidować.
Piwo za 2,49 zł. Jakieś "no name" albo inne zlewki Perły Mocnej...
@UP popierdolony jesteś. Piwo tatra kosztuje 2zł a 2,35zł z butelką. Ipowiedz że tatra to siki, to się ośmieszysz... szlachcicu.
Nie zapominajcie, że statystyki dotyczą ludzi ze wszystkich warstw społecznych ( w tym jebanych patosów i ludzi marginesu ). Oni żyją najkrócej, ale mają po milion dzieci. Później te dzieci żyją krótko i mają kolejne milion dzieci i tak w kółko. Zaniżają wszystkie średnie i zaczepiają na ulicach .
Nocny_Portier, co jak co, ale Perła jest dobra. Tak samo jak np Wojak zielony.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów