Rzetelna i fachowa recenzja szczyn w puszce. Teraz to tego już napewno nie kupię!
Nie bądź od razu na nie - ta podróż do piekła jest jakaś nadzieją i w mojej ocenie niesie wieść,że trunek ma coś do powiedzenia
Nie bądź od razu na nie - ta podróż do piekła jest jakaś nadzieją i w mojej ocenie niesie wieść,że trunek ma coś do powiedzenia
Widać żeś weteran tanich napitków. A nie prościej zamiast wydawać pieniądze na to coś, zwyczajnie poprosić pierwszego lepszego menela żeby naszczał do ryja?
Otóż jest źle, nie czytać, a najlepiej ususzyć. Humor z kwejka i to sprzed 10 lat.
Co to jest? Autentycznie żałuję czasu, który poświęciłem na przeczytanie tego gówna. Awatar autora postu ze zdjęcia od początku alarmował, że to jakieś gówno, ale patrzę: 6 piw, 2 komentarze... Nie może być tak źle.
Otóż jest źle, nie czytać, a najlepiej ususzyć. Humor z kwejka i to sprzed 10 lat.
Oprócz paru sekund zmarnowałeś kolejna minutę lub dwie na komentarz z żalem - cierpienia młodego anala z romantyzmu
Co to jest? Autentycznie żałuję czasu, który poświęciłem na przeczytanie tego gówna. Awatar autora postu ze zdjęcia od początku alarmował, że to jakieś gówno, ale patrzę: 6 piw, 2 komentarze... Nie może być tak źle.
Oprócz paru sekund zmarnowałeś kolejna minutę lub dwie na komentarz z żalem - cierpienia młodego anala z romantyzmu
Widać żeś weteran tanich napitków. A nie prościej zamiast wydawać pieniądze na to coś, zwyczajnie poprosić pierwszego lepszego menela żeby naszczał do ryja?
Żryj gówno przez rure
Żryj gówno przez rure
Przecież nawet na pierwszy rzut oka widać, że autor tematu ma to w dupsku. Tutaj powyżej w komentarzu dubel, nie wspominając już o tytule: "Piwo - zanim postawisz, pomysł czy sam byś je wypił"
Sam sobie "pomysł", czy ilość baboli na jeden twój post nie przekracza wartości krytycznej. Czy zredagowanie 10 słów na krzyż po ich wypierdzeniu na sadola, to dla ciebie zbyt wiele? Wiesz, że dziecko w pierwszej klasie podstawówki dostałoby minusa za to, czym próbujesz tu błyszczeć?
Także do idź do kąta i przemyśl swoje zachowanie.
Bardzo rzetelna opinia
Przecież nawet na pierwszy rzut oka widać, że autor tematu ma to w dupsku. Tutaj powyżej w komentarzu dubel, nie wspominając już o tytule: "Piwo - zanim postawisz, pomysł czy sam byś je wypił"
Sam sobie "pomysł", czy ilość baboli na jeden twój post nie przekracza wartości krytycznej. Czy zredagowanie 10 słów na krzyż po ich wyp***zeniu na sadola, to dla ciebie zbyt wiele? Wiesz, że dziecko w pierwszej klasie podstawówki dostałoby minusa za to, czym próbujesz tu błyszczeć?
Także do idź do kąta i przemyśl swoje zachowanie.
Rozumiem,że stara nie dała
Dziś w Żabce jeden koneser przede mną brał 2 Rompery, ale do zestawu wziął jeszcze 200 ml Łęckiej więc nie wiem które to popitka.
Bardzo rzetelna opinia
Zapytałeś go czym jest piekło?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów