18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (10) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Piżama
Robster • 2011-05-29, 13:23
Dzisiaj szef wezwał mnie do swojego biura z powodu mojego ubioru.
- Nie możesz chodzić w pracy w piżamie!
- Ale wszyscy tak chodzą...
- Kuźwa, to są pacjenci!
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
O................c 2011-05-29, 13:32 7
Jakie "kuźwa"?! Kurwa!
Zgłoś
wowka01 2011-05-29, 14:30 18
Bo on skopiował ten kawał z gazetki Lidla, tam nie przeklinają. Nie mogą.
Zgłoś
Robster 2011-05-29, 16:33 1
@Tomelo tak, tak webmastermind się odezwał, wszystko było wszystko widziałem, tylko laski zerżnąć nie mogę, ciekawe dlaczego.

@Osełedec, @wowka01 jak nie ma kurwa co drugie słowo, to chujnia co nie? Dlatego trzeba napierdalać mięsem w każdym poście bo was chuj strzeli. Mam nadzieję, że ten post do chuja wam już spasuje.
Zgłoś
O................c 2011-05-29, 19:19
Nie chodzi o to, by rzucać mięsem na prawo i lewo, ale jeszcze nie słyszałem, aby ktoś zdenerwowany mówił "kuźwa".
Zgłoś
Robster 2011-05-29, 19:49
Jak inaczej nie można to i kuźwa dobre, zresztą mój szef rzucał mięsem na prawo i lewo, ale to niewychowany cham, więc kuźwa w jego słowniku nie istnieje.
Zgłoś
wowka01 2011-05-29, 20:06
I właśnie dlatego jest Twoim szefem.
Zgłoś
Robster 2011-05-29, 20:46
@wowka01 był
Zgłoś
Krzycho355 2011-05-29, 21:10
Właśnie wysuszyłeś studnie w Sudanie a tam biedne dzieci ;/
Zgłoś
O................c 2011-05-29, 21:17
Co za cudowny offtopic...
Zgłoś
sterix 2011-05-29, 21:19 2
Osełedec napisał/a:

Nie chodzi o to, by rzucać mięsem na prawo i lewo, ale jeszcze nie słyszałem, aby ktoś zdenerwowany mówił "kuźwa".

Ja znam takiego gościa który jak się mocno wkurwi to mówi "niech to trzy kaczki podepczą!" więc to można jeszcze uznać jako wulgarne.
Zgłoś
bula1946 2011-05-29, 21:55
-wczoraj byłem na stypie po śmierci dziadka...
-fajnie było ?
Zgłoś
kupsobiegrzejnik 2011-05-29, 23:04
motyla noga!!!
Zgłoś
wowka01 2011-05-30, 0:41 1
terefere kurwa...
Zgłoś
KaziuBoss 2011-05-30, 2:06
Dzisiaj admin wezwał mnie do swojego biura z powodu mojego dowcipu.