Że tego tu nie znalazłem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niech żyje Creampolo
Łynkcynkpynkcynk napisał/a:
Niech żyje Creampolo
teraz się zacznie flamewar, nie wiedzieć czemu wiele osób uważa że to Nagły Atak Spawacza
i oficjalna strona zespołu
stefan.internetdsl.pl/
I te zacieszne małpki do tego :]
Najlepszy kawałek CP - Cud, życiowy nie ma co.
stefan.internetdsl.pl/mp3/nnnb/creampolo_cud.mp3 , przepraszam za podwójną odpowiedź ale nie mogłem się powstrzymać
stefan.internetdsl.pl/mp3/nnnb/creampolo_cud.mp3 , przepraszam za podwójną odpowiedź ale nie mogłem się powstrzymać
ta małpka chyba sie napalila ze ktos ja w koncu zaliczy od tylu dlatego tak caly czas sie w kadr wpier..la.
muzykoterapia
toż to jest klasyka polskiej muzyki ;] Jakim cudem nie było tego wcześniej na sadolku?
chuj ci jendzo chuj ci za to w du-pe-twą ... na anna an ana aa ;d zajebiste;d słyszałem wczesniej, ale jakos mi to spierdoliło z pamięci ;d
A na końcu. "Bo wali mnie, kto dziś cię suko ciął" czyli innymi słowy i jego ten ktoś dziś ruchał... No cóż... Jak lubi...^^
Astrox napisał/a:
A na końcu. "Bo wali mnie, kto dziś cię suko ciął" czyli innymi słowy i jego ten ktoś dziś ruchał... No cóż... Jak lubi...^^
A myślałem, ze ten tekst jest prosty do zrozumienia, a tu jednak da się popierdolić fakty...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów