...i motopizda.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Mam pewne podejrzenia co do sposobu w jaki udało jej się "zaliczyć" egzamin na prawo jazdy.
Nie wiem co gorsze.Pizda, która zatrzymała auto centralnie na drodze czy pizda na motórze która nie zobaczyła auta
Jej puste spojrzenie oraz brak reakcji mózgu na bodźce mówią same za siebie.
U sowietów do dziś obowiązuje przepis, który po wypadku nakazuje zostawić auto w takiej pozycji, w jakiej się zatrzymało po kolizji, stąd mamy tak dużo tego typu pięknych materiałów, na których widać samochody stojące "z dupy" na środku drogi o trzech-czterech pasach ruchu.
@slo1q
U nas też tak jest, ale tylko w przypadku kiedy doszło do uszczerbku na zdrowiu co kwalifikowane jest jako wypadek a nie kolizja.
U nas też tak jest, ale tylko w przypadku kiedy doszło do uszczerbku na zdrowiu co kwalifikowane jest jako wypadek a nie kolizja.
Typiara miała przejebany dzień i to karma za to że jest taką tępą kurwą, że chyba gorszą się nie da!
Powinien ją teraz brutalnie zerżnąć w dupę bez wazeliny.
Zgodnie z polskim prawem nie możesz zostawić auta na drodze w sposób, jaki zagraża bezpieczeństwu innych użytkowników drogi, nawet w przypadku kolizji czy też wypadku stosuję się zasadę "mniejszego zła" i przede wszystkim dba o dobro innych uczestników ruchu a dopiero potem o sądowe niaunse
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów