Oj ,przepraszam taka jestem...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
"Przyszłem wcześniej gdyż nie miałem co robić...
- Stasiuu, no chodź, a przepraszam taka jestem..."
- Stasiuu, no chodź, a przepraszam taka jestem..."
Ja bym od razu na nią na tej kanapie siadał. Swoją drogą fajna figura
a jak by ja zgwałcił to by aferę zrobiła. czasem wstydzę się ze jestem przedstawicielka tak głupiej płci...
@wojas30 - wszyscy wiem, że chuja byś zrobił - dał byś pizze, wziął kasę, podziękował za "reszty nie trzeba" a potem wyszedł, znalazł jakieś ciche, spokojne miejsce, schował się przed ludźmi i zwalił sobie gruszencję!
Ale żart zrobiła... Pewnie myślała nad nim miesiącami. Żenada.
BTW: Ktoś może kojarzy z jakiego popularnego filmu/gry pochodzi ten cytat: "Why don't just go outside, play a nice game of hide and fuck yourself", gdzieś mi tak łazi po głowie że w jakiejś popularnej grze albo filmie była kultowa scena z tym zdaniem ale nie pamiętam gdzie...
Dupa tam, fejk... Pizza Hut nie dowodzi pizzy do domu -_-''
kurde kto nie miał takich marzeń erotycznych, naprawiasz uszczelkę a ona przychodzi pod prysznic D
facet pewnie myslal "o tak teraz bedzie jak w tych filmikach ze nie bedzie miala czym zaplacic i mi sie odda ahahahaha!" a tu babka kase wyciaga i "ol fenks, sperdalaj" ;//////
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów