Tak à propos fotek od
fryca88 i
bubr32, filmiku
pies_na_baby93 to nawet nie włączam bo jak widzę tego typu kreskówki to mi się mózg lasuje (swoją drogą zastanawiam się jak bardzo mózg zlasowany mają Ci którzy oglądają takie gówna na co dzień), zastanawiam się czy jak ktoś zamieszcza takie zdjęcia na necie i jak ktoś się z takiego czegoś śmieje ("haha, jezus w TV z kaskiem, haha ha"), to czy zastanawia się jakie jest źródło takiego zdjęcia, kto zrobił taki kolażyk, fotomontaż itp.-może Żydzi, może jakiś muslim? Ja się raczej nie uważam za gorliwego katolika, ale się kurwa z tym nie obnoszę. Takie wam się to śmieszne wydaje że Dżizas pizze przyniósł, haha ale śmieszne, ktoś w paincie wkleił kartonik do ikonki, no pękam. Jak już się tak wyrzekacie tej wary to czy zastanawiacie się kto sieje całą tą propagandę nienawiści do chrześcijan?
Przecież jak tu nie będzie katolików to myślicie, że kto tu zaraz przyjdzie? Ateiści z USA? Kurwa, wake up! W najlepszym razie żydzi. Spróbujcie się ponabijać lepiej z muslimów, ja się chętnie tak zrobię jak któryś z was zrobi takie zdjęcie jak mahomet ajatolah czy chuj wie jak on tam ma puka do obory i mówi "-Owieczki szykować picze". Tacy jesteście cwani a ciekawe jak wam będzie się stało w kolejce za 10 babami w turbanie, do kasy obsługiwanej przez pejsatego jegomościa tak jak tu w NL.
Myślcie kurwa trochę globalnie, przewidujcie trochę, bo wam te 5 minutowe kurwa tfu kreskówki z mózgów kaszę robią.