Zajebać to mało
Zajebać to mało
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co za ulany lamus
Za takie zbezczeszczenie pizzy należy się kara bez zawieszenia dwa tygodnie jedzenia wegańskich sałatek z orzeszkami pini chujini i innego pedalstwa.
Niech wpierdala zieleninę jak gad skoro nie potrafi obchodzić się z szacunkiem do świętego pokarmu.
Sieciowkowa pizza na wynos boskim pokarmem? Wez sie ogarnij stulejarzu, dwa razy bardziej ulany niz ten pizdzielec o miekkich ciotowatych dloniach z filmiku
Za takie zbezczeszczenie pizzy należy się kara bez zawieszenia dwa tygodnie jedzenia wegańskich sałatek z orzeszkami pini chujini i innego pedalstwa.
Niech wpierdala zieleninę jak gad skoro nie potrafi obchodzić się z szacunkiem do świętego pokarmu.
Rozpierdalają mnie takie typy, dla których jedynym słusznym posiłkiem jest upieczona klucha z mięchem - niezależnie czy mówimy tu o pizzy z trzeciogatunkowym mięsem z padliny i wyrobem seropodobnym, kebsie z habaniną z psa, czy chińskim z kutakiem z kota - w każdym przypadku to samo, trochę mąki z wodą i dużo mięsa, tylko różnie podane.
Akurat zdaje się, że orzeszki pini, to raczej dość ekskluzywny dodatek, ale skoro nie ma tego ani u chińczyka, ani u turka, ani nawet w pizzerii u grubego, to ewidentnie musi być coś pedalskiego.
Rozpierdalają mnie takie typy, dla których jedynym słusznym posiłkiem jest upieczona klucha z mięchem - niezależnie czy mówimy tu o pizzy z trzeciogatunkowym mięsem z padliny i wyrobem seropodobnym, kebsie z habaniną z psa, czy chińskim z kutakiem z kota - w każdym przypadku to samo, trochę mąki z wodą i dużo mięsa, tylko różnie podane.
Akurat zdaje się, że orzeszki pini, to raczej dość ekskluzywny dodatek, ale skoro nie ma tego ani u chińczyka, ani u turka, ani nawet w pizzerii u grubego, to ewidentnie musi być coś pedalskiego.
Mnie rozpierdalają typy, które wchodzą na sadola w poszukiwaniu racjonalnych ludzi, traktują wypowiedzi i informacje poważnie.
Tak jakbyś szukał żony w burdelu i dziwił się, że nie możesz znaleźć cnotliwej dziewicy.
Sieciowkowa pizza na wynos boskim pokarmem? Wez sie ogarnij stulejarzu, dwa razy bardziej ulany niz ten pizdzielec o miekkich ciotowatych dloniach z filmiku
Idź ze swoim smętnym bólem dupy na forum WP, skoro nie umiesz rozmawiać jak człowiek. Ciekawi mnie jak autorzy takich postów wyglądają na żywo...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów