Zajebać to mało
Zajebać to mało
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niech wpierdala zieleninę jak gad skoro nie potrafi obchodzić się z szacunkiem do świętego pokarmu.
a taki suchar mi się przypomniał - przepis na napęd antygrawitacyjny: bierzemy kota, zwykłego sierściucha. Nie za dużego, nie za małego. Bierzemy kromkę chleba i smarujemy ją grubo masłem. Następnie przywiązujemy tą kromkę masłem do góry do grzbietu kota i całość zestawu wypieprzamy oknem. I teraz - kot zawsze spada na 4 łapy a kromka masłem do dołu. Perpetuum mobile. Napęd antygrav
Gruba rozkmina .
Za takie zbezczeszczenie pizzy należy się kara bez zawieszenia dwa tygodnie jedzenia wegańskich sałatek z orzeszkami pini chujini i innego pedalstwa.
Niech wpierdala zieleninę jak gad skoro nie potrafi obchodzić się z szacunkiem do świętego pokarmu.
Hahaha! Kilkanaście lat temu jak jeszcze studiobiedowałem na jakiejś stancji, tuż przed zamknięciem pizzerii sobie zamówiłem na chałupę hostię w postaci dużej Capricciosy i podobnie mi się wypierdoliła, oczywiście pieczarkami i papryką do dołu prosto w największe kłębowisko pajęczyn. Nigdy chyba w zwykłym słowie "kurwa" nie zawarłem tyle nienawiści do świata.
a taki suchar mi się przypomniał - przepis na napęd antygrawitacyjny: bierzemy kota, zwykłego sierściucha. Nie za dużego, nie za małego. Bierzemy kromkę chleba i smarujemy ją grubo masłem. Następnie przywiązujemy tą kromkę masłem do góry do grzbietu kota i całość zestawu wypieprzamy oknem. I teraz - kot zawsze spada na 4 łapy a kromka masłem do dołu. Perpetuum mobile. Napęd antygrav
No! i tak powinno być, koty, chleby, masło, pralka, wszystko jest! trzeba tylko zbudować a nie wynglem polić ha ha haha kurwa twoja w te i nazad!
Za takie zbezczeszczenie pizzy należy się kara bez zawieszenia dwa tygodnie jedzenia wegańskich sałatek z orzeszkami pini chujini i innego pedalstwa.
Ciebie chyba dwój facetów zrobiło, tak męska jest twoja wypowiedź
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów