📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:18
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zrobić z siebie złodziejską kurwe dla małej pizzy..... Łapy ucinać!
I teraz uczciwy dostawca pizzy, którym zapewnie jest ~16 letni młodziak, będzie za tą pizzę musiał zapłacić bo jakieś tureckie, marokańskie albo inne nasienie chciało się popisać.
Dziwne, że nie zauważył go w lusterkach. Widzę pełen relaks na czerwonym..
Poucinać łapy skurwiałym złodziejom. Wczoraj ojebali mi garaż, od teraz będę spuszczał wpierdol każdemu napotkanemu złodziejowi.
@up
Spuszczać to ty ciśnienie w majtkach możesz. 79' rocznik a pierdolisz jak gimbus. Wstyd wstyd panie...
Spuszczać to ty ciśnienie w majtkach możesz. 79' rocznik a pierdolisz jak gimbus. Wstyd wstyd panie...
Bo mnie wkurwia złodziejstwo, będę robił jak powiedziałem. Ten garaż mnie trochę kosztował i uważam, że piętnowanie złodziejstwa nie jest niczym złym, a to że jesteś cipa i nie zrobił byś tak jak ja nie upoważnia Cię do pisania do mnie co Ty byś zrobił. Czyli upuścił emocje w majtki.
zamiast nasrać na pizze i wsadzić z powrotem to zaiwanił małą
Zero pomyślunku...
Zero pomyślunku...
Hahaha chcę zobaczyć jego minę, jak będzie chciał podać pizze adresatowi
A to Ci skurwisyn.
Ba, a w saudyjskiej to się boją podnieść portfel który ci z kieszeni wypadł, żeby przypadkiem nie być oskarżonym o złodziejstwo i nie mieć obciętej ręki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów