Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
skurwysyny. napierw podstawowka potem liceum pozniej matura i studia i moze magister albo doktorat. plus minus 15 lat w szkole czlowiek zapierdala cale zycie zeby cos z tego miec a tu przyjdzie ci taki smiec, gnida i wszystko spierdoli w ulamku sekund. ha twu szczam na takich
Na takich powinno się szczać benzyną i zapałeczka zapalona na deser.
Ja mam własny patent, 99% ludzi otwiera drzwi.
Tu nie ma czasu na myślenie, działa odruch.
Co to masz za paten
No tutaj typ nie ma wizjera w drzwiach.
skurwysyny. napierw podstawowka potem liceum pozniej matura i studia i moze magister albo doktorat. plus minus 15 lat w szkole czlowiek zapierdala cale zycie zeby cos z tego miec a tu przyjdzie ci taki smiec, gnida i wszystko spierdoli w ulamku sekund. ha twu szczam na takich
To samo można by powiedzieć o pisuarach. Przyszła taka bezczelna pisowska banda i zniszczyła wszystko co można było zniszczyć i bezczelnie ukradła wszystko co można było ukraść. Zapierdalają Polacy w pocie czoła żeby było lepiej a kurwy zwyrodniałe zafundowały nam gigantyczną inflację i realny spadek płac na poziomie ponad 5%. Tych skurwysynów należy sprawiedliwie osądzić a jako pierwszego wsadzić ziobre na dożywocie za zdradę stanu i wykorzystywanie prokuratury na potrzeby rządzącej mafii.
To samo można by powiedzieć o pisuarach. Przyszła taka bezczelna pisowska banda i zniszczyła wszystko co można było zniszczyć i bezczelnie ukradła wszystko co można było ukraść. Zapierdalają Polacy w pocie czoła żeby było lepiej a kurwy zwyrodniałe zafundowały nam gigantyczną inflację i realny spadek płac na poziomie ponad 5%. Tych skurwysynów należy sprawiedliwie osądzić a jako pierwszego wsadzić ziobre na dożywocie za zdradę stanu i wykorzystywanie prokuratury na potrzeby rządzącej mafii.
No dobrze zgadza się, ale która partia robiła lub bedzie robiła inaczej? PiS nie PiS wszystkich pod ścianę.
To żeś się rozpisał może książkę napisz, mam nawet tytuł ''Niesprawiedliwości tego świata''
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów