18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:34
📌 Wojna domowa w Syrii 2024 Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-16, 1:00
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:47
🔥 Przesłanie do kozojebców - teraz popularne
Pizzeria na Halloween
p................y • 2012-10-29, 9:39
Materiał własny, pizza zrobiona przeze mnie i styl z jakim możecie się spotkać w naszej pizzerii Retro w Kozienicach w nadchodzący Halloween ))). Zapraszamy )))))))).

Kopiowanie i umieszczanie na innych forach zabronione, film został umieszczony tylko i wyłącznie tutaj. Pozdrawiam.
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
p................y 2012-10-30, 8:26
Pizza jak zaznaczyłem "omnibusy" jest przygotowana na nadchodzący "halloween", zazwyczaj w szarej rzeczywistości dnia codziennego nie dodajemu ketchupu na pizzę, mamy na ketchup, sos pomidorowy oraz sos czosnkowy przygotowane pojemniki, których na nagraniu nie uwieczniono. Jeżeli jesteście głodni to zapraszam do miasta, które słynie z momentu w którym urodził się król Polski, dobrej pizzy oraz wspaniałych ludzi(mnie) , pozdrawiam.
Zgłoś
Dża 2012-10-30, 12:19
nylanakaolo napisał/a:

O kurde, moja miejscowość na sadisticu.

To jest was dwóch. Czyli 100% populacji. Gratuluję!
Zgłoś
kamik306 2012-10-30, 12:54
Wszystko fajnie, pomysł też ciekawy...

Zapłaciłeś sadolowi za reklamę? Bo za darmo to nawet wpierdol ciężko dostać
Zgłoś
l................1 2012-10-30, 15:17
panpowazny napisał/a:

Jeżeli jesteście głodni to zapraszam do miasta, które słynie z momentu w którym urodził się król Polski, dobrej pizzy oraz wspaniałych ludzi(mnie)

taa, niby ładnie, pięknie ale musi być jakiś haczyk...
kozienice? pewnie zamiast dziewuch macie tam kozy?
Zgłoś
p................y 2012-10-30, 17:32
lofix1 napisał/a:

taa, niby ładnie, pięknie ale musi być jakiś haczyk...
kozienice? pewnie zamiast dziewuch macie tam kozy?

Niestety nie ma kóz , ale zapomniałem wspomnieć, że tutaj mamy ładniejsze dziewczyny niż w stolicy :DDD (bynajmniej tu niemiek nie ma ).
Zgłoś
k................e 2012-10-30, 17:54
petru23 napisał/a:

to czarne takie na pizzy to nasrane?

Do lekcji, marsz.
Zgłoś
l................1 2012-10-30, 20:11 1
kocie napisał/a:

Do lekcji, marsz.

a ty idź pranie nastaw i zmywarkę rozładuj
Zgłoś
shawshank 2012-10-30, 21:56
keczup kurwa do pizzy popierdolencu,
Zgłoś
Essent 2012-11-01, 19:54 1
shawshank napisał/a:

keczup kurwa do pizzy popierdolencu,

A co kurwa majonez?? co kto lubi popierdolencu
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem